Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poradnik-SE

Szchachcic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poradnik do misji to jest cały blog o tym ... poszukaj na google

eq dostajesz co 10 lvl u7 +7

1 ch jest najbardziej zaludnione

itr0fv.png

Opublikowano

no ale ja chce tez misje takie poczatkowe bo zlapalem tego kurczaka rozmawialem z calvinem i tera nei wiem co robic ...

2435676187.png

Opublikowano

wbilem 12 i nie mam jakos eq +7u7 a juz 12 cp zrobilem

Używaj opcji edytuj. Pisanie dwóch postów pod sobą przed upływem 24 godzin jest zabronione!

2435676187.png

Opublikowano

idź na pl wbij na 5 postaciach 55 lvl i nie będziesz miał problemu z misjami -,- ja tego poradnik kilka razy użyłem jak niemogłem znaleść czegoś...

itr0fv.png

Opublikowano

misja na 12lvl z 0/1 to wydaje mi sie ze chodzi o rozmowe z mruczacymi MPCikami w jaskini ;x

Co do Screena:

Po przejściu 28 czasoprzestrzeni idziemy do Teodora Tipp odebrać zadanie "Walka rywali". Potem idziemy porozmawiać z Malcolmem Mix. Prosimy go o perfumy do śledzenia. Żeby Malcolm Mix mógł wytworzyć perfumy zbieramy dla niego z Łąk Nosville 30 Pachnących Traw. Potem dostarczamy Malcolmowi Mix Słonecznej Wody ze studni na Terenach Zachodnich Kopalń (potrzebna 1 Pusta butelka). Następnie zbieramy od Słabych Ziołowych Mandr 20 Kwiatów Mandra. Teraz idziemy odebrać perfumy od Malcolma Mix. Teraz dostarczamy perfumy Teodorowi Tipp, żeby ten nalał je na etui od miecza Toma. Dostajemy siatkę (nie znam nazwy), punkty doświadczenia i profesji. Teraz idziemy do Wejścia do Świątyni Fernon po to, by zebrać Szperacza.
Teraz idziemy do 29 czasoprzestrzeni. Ta czasoprzestrzeń jest łatwa bo w 3 pokojach trzeba tylko przetrwać, a w ostatnim pokoju po prostu idziemy do wyjścia.

Cytat z bloga. Powiem ci jeszcze ze na blogu misje sa od gory do dolu ustawione lvl. wiec na samej gorze masz misje na najwyzsze lvl z aktu ew. masz 2 lub 3 strony artykulu.

Nastepnym razem wpisz w google "NosTale Misja xx" gdzie zamiast xx daj poziom na ktorym jest misja.

Jakbys jeszcze nie wiedzial to 0/1 z SS to sloneczna woda ze studni tak wiec na krem kupis pusta butle i do studni na terenach kopaln ;x

@Edit czemu jak napisalem "górnikami" zmienilo sie na "MPCikami" ?? :D

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...