Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot problem plików

xXkozi1992XxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Mbotem nie wiem czemu ale nie moge odpalic go przez loader wyskakuje caly czas takie info http://img203.imageshack.us/img203/1553/takiblad.png

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

mam zainstalowany wlasnie

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

próbowałem nie odpala przeczytałem już kilka poradników robiłem wszystko co tam pisali i nic nie pomogło

Opublikowano

nie wiem jak to zrobić na win 8 i nie wiem czy to czasem własnie nie jest wina tego systemu bo tak jak wyżej pisałem próbowałem już wszystko tylko nie reinstalacja net framework

Opublikowano

nie prubowalem to podaj link pod jakis temat darmowych botow na serwery 120dg

Opublikowano

z Xbotem tez mam problem odnośnie tego ze non stop przestaje działać i się wylacza

Opublikowano

z Xbotem tez mam problem odnośnie tego ze non stop przestaje działać i się wylacza

to napisz w temacie z xBotem Nestle odpowie Ci jak to zrobić żeby normalnie działał
1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...