Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hack Microvolts

PolandGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż pewien użytkownik stworzył filmik, przedstawiający jak zcheatować gre Microvolts.

Jedyny problem jest taki, iż zrobił go w języku który nie znam..

I mam prośbę, aby ktoś stworzył tutorial do tego cheata.

Dziękuje z góry.

Link do filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=FpN2p55EXQI&ytsession=762DIvfG9Ixdknlibm1a40QvagKjpHMvsCIYyfht_vKCCbON0bAnyR5hBcOhuM98ut7FhA0rMu8sFZITNMe1_ALAfE6yjCU0jQVSp8Dw2GujZcVB4o_oliwUwRamn0Lm1dRpT5LimQ0_fKIT67BFe0AzfKC7TvgJpMq83b2mmDrqM-ncnz4VniKRIB3OcYNxlW7XtKlmdWAM0QenxTNPUYjCfJoiVfq7K6yMfL_kZcv7NdmCsrWruLZBl6zoWxm4CjgxiRVI77JTglJVBGwa6bBxcpzL7w1y-S7MpYwETyQ

Opublikowano

Proste ... rób tak jak na filmiku ^^ Cheat engine hmm zmiana wartości zabicia ... z reguły działa to wizualnie, ale nie wiem jak działa ten program który jest w opisie, ale gdyby działało to każdy by już miał hmm 75+ lvl a gra nie miałaby sensu. Ale tak czy siak sprawdzę to jak tylko skończę pobierać pewien plik :D

Właściwie to przydałaby mi się pomoc, bo sam tego nie sprawdzę, bo na laptopie nie mam mv zainstalowanego, a dwóch chyba się nie da na jednym komputerze odpalić (a nawet gdyby, to mam pc'ta za słabego).

Opublikowano

Proste ... rób tak jak na filmiku ^^ Cheat engine hmm zmiana wartości zabicia ... z reguły działa to wizualnie, ale nie wiem jak działa ten program który jest w opisie, ale gdyby działało to każdy by już miał hmm 75+ lvl a gra nie miałaby sensu. Ale tak czy siak sprawdzę to jak tylko skończę pobierać pewien plik :D

Natomiast nie rozumiem programu Slach Detection, program ten ma zrobić "laga" aby Xtrap nie zauważył cheat engine czy coś takiego czy co?

I trzeba klikać losowe procesy czy wyznaczone?

Opublikowano

Zaraz się to rozkmini ;D Pobrałem program, spróbuję najpierw tak jak na filmiku, a jakby co, to się pomyśli przy tym.

Za 3 minuty skończę pobierać Age of Conan, to się tym zajmę.

Procesy w cheat engine, to najpewniej chodzi o jakiś wyznaczony, bo zazwyczaj za daną opcję w grach odpowiadają 1-3 wyniki, nie wiem jak tutaj

Opublikowano

Zaraz się to rozkmini ;D Pobrałem program, spróbuję najpierw tak jak na filmiku, a jakby co, to się pomyśli przy tym.

Za 3 minuty skończę pobierać Age of Conan, to się tym zajmę.

Ahh.. Mam jeszcze 2 pytania.

Czy ten cheat działa na windows xp 64 bit?

+ Dlaczego jak próbuję uruchomić "hackera" to wyskakuje mi ten komunikat : C:\Cheats\Hacker\Hacker MicroVolts X-Trap2 V.O.D.K.A.exe was not found

Ps. Dzięki za szybką odpowiedź.

Opublikowano

Cheat engine na 100%, co do hackera, to nie mam zielonego pojęcia, znam podstawy cheat engine i chyba tylko te ;D Mam win xp 32 bity (tutaj), biorę się za to, program pobrany, to zaczynam wg filmiku :D Ahh spoko... jeszcze 2 programy :D

@

Ehh na XP'ku chyba nici z hackowania ...... Mam to samo co Ty, a koleś na filmiku ma win7, więc najpewniej pod to jest robiony ;/ Pokombinuje jeszcze. Też brak odpowiedzi od HackerMicroVolts'a.

Opublikowano

Cheat engine na 100%, co do hackera, to nie mam zielonego pojęcia, znam podstawy cheat engine i chyba tylko te ;D Mam win xp 32 bity (tutaj), biorę się za to, program pobrany, to zaczynam wg filmiku :D Ahh spoko... jeszcze 2 programy :D

@

Ehh na XP'ku chyba nici z hackowania ...... Mam to samo co Ty, a koleś na filmiku ma win7, więc najpewniej pod to jest robiony ;/ Pokombinuje jeszcze

Tydzień temu miałem windows 7 tylko że 64bit.

Hacker działał, jedyny problem był z Slach Detection..

Nie odczytywał tego programu..

A bez Slach Detection, nici.

Opublikowano

Kurcze ;/ Szkoda, win7/8 będę miał na nowym pc'cie dopiero w lutym ;/ Wtedy też spróbuję. Nie odczytywał w sensie nie chciał się włączyć czy nie działał tak jak trzeba ?

Ps. Który poziom ?

Opublikowano

Kurcze ;/ Szkoda, win7/8 będę miał na nowym pc'cie dopiero w lutym ;/ Wtedy też spróbuję. Nie odczytywał w sensie nie chciał się włączyć czy nie działał tak jak trzeba ?

Ps. Który poziom ?

Nie chciał się włączyć.

Besiek, wystarczy poczekać.

Ja przed formatem miałem działający bypass..

Tyle że zapomniałem wziąść na pena..

Ale pamiętam, że on crashował co 5 minut.

Ale raz udało mi się (jakoś) wstrzyknąć go podczas gry i grałem z cheat engine spokojnie przez jakieś 2 godziny.

5 xD

Nick : Shalez

Opublikowano

Jutro spróbuje, dzisiaj widziałem chyba z 6 osób ze speedhackiem.. :P

Szczerze, to wolałbym żeby nie było w ogóle hacków do tej gry, ale jak już są, to trzeba korzystać.

wysłałem zaproszenie do znajomych, mój nick Dlshonored poziom 19

( mam kilka 20+ ale mi nimi nie wyszło)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś chce angielski hack do microvolts proszę dodawać na gg : 46208022 :)
Bez wysywałania sms'ów ankiet i haseł. Nie trzeba pobierać żadnych innych programów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...