Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z tf2 nie mogę grać na MvM

DsQlm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu wchodząc na MvM (Mann vs Machine) gra mi się zacina a po chwili zamyka. Mój Pc spełnia minimalne i zalecane wymagania. Robiłem reinstall steam'a jak i gry, zmieniałem grafikę na mniejszą (słabszą), odpalałem w oknie i nic ciągle się zacina i zamyka :(

Proszę o pomoc

z góry dzięki :)

Opublikowano

Może zagraj na serwie hostowanym. Nie na oficjalnym serwerze gry. Jeśli się nic nie zmieni to podejrzewam, że albo jak defragmentowałeś/skanowałeś i czyściłeś kompa to coś ze steam cache się zrypało. Załóż konto F2P i zagraj. Tam powinno ci się grać dobrze :)

Opublikowano

Może zagraj na serwie hostowanym. Nie na oficjalnym serwerze gry. Jeśli się nic nie zmieni to podejrzewam, że albo jak defragmentowałeś/skanowałeś i czyściłeś kompa to coś ze steam cache się zrypało. Załóż konto F2P i zagraj. Tam powinno ci się grać dobrze :)

Wiesz możliwe że mi coś avast usuną, ale robiłem reinstall i nie działało a konta F2P nie bd robił bo tu mam dobre itemy :) a na serwie hostowanym masz jakieś ip?

Opublikowano

Chłopie ja nie mówię żebyś grał tylko sprawdź.

Serwer hostowany wpisz w nazwie mapy mvm_ i wybierz jaka ci się podoba :) Są też dodatkowe mapy tworzone przez społeczność :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...