Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] STOP Z AUTOPLAYEM!

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzę, że pomysł jest do dupy bo zawartość profilu jest dziełem jego autora i ma on prawo umieszczać tam co chce.

Zabraniasz ludziom słuchać muzyki z głośników np. w parku? No właśnie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To chociaż niech będzie opcja wyłączenia autoplaya, abym nie musiał ciągle zatrzymywać tych filmów (muzyki).

Nie ma i nie będzie. Autoplay jest robiony przez YT, nie przez MPC. Nie wchodź ludziom na profile jeśli tak to przeszkadza...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dobra można zamknąć. Zaraz byście mnie zjedli..

Już to zrobili :D

Jestem na nie, chociaż nie powiem, że jak w nocy wędruje po profilach i nagle coś mi zaczyna buczeć to szukam czy to z kompa, telefonu, telewizora xD

Opublikowano

@up a skąd mam wiedziec, który profil ma autoplay skoro nie ma żadnej listy :P W sumie autoplay ma być, ale fajnie by było gdyby była opcja do zaznazcenia dla chętnych "pokazuj filmy z autoplayem". Oczywiście jesli jest to możliwe. Jesli nie to proszę zamknąćtemat

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Masz parę rozwiązań:

- Nie wchodź na cudze profile

- Przy wchodzeniu przyciszaj głośniki

- Wyłącz głośniki

Nie urządzisz nikomu profilu. Na nie.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Dział z ciekawymi filmami w pogaduszkach. Wchodzisz - nagle włącza ci się kilka filmów i musisz szukać które są odtwarzane.. Tak samo inne tematy. Jestem za usunięciem tego.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...