Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z modem w dt

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam loguje się na moda i tu sie pojawia problem bo musze długo czekac zanim mnie zaloguje do postaci i czasami reloga i drugra sprawa idę na dt biją tego metka i mnie reloga, reloga mnie tez na 2 pietrze na pieczęciach i tak cały czas pomoże ktoś ? bo juz sie denerwuje

/niereg. sygna

Opublikowano

Reinstall metka, wyłącz Anty Wirusa, być może coś blokuje ;-)

Opublikowano

Najprościej tam gdzie zainstalowałeś moda wklej z oryginalnego clienta folder pack i wszystko zamień . :)

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

tylko jak wylączyć w bitdefender ?? bo nie mam pojęcia

Jak nie wiesz jak wyłączyć antyvira to go wyjeb :)

a tak na serio - możesz wyłączyć proces używając do tego znanej kombinacji klawiszy -.- ctrl alt del, co spowoduje włączenie menadzera zadań.

zakładka procesy.

Opublikowano

Mam to samo, jest coś oprócz moda kamera i m2k do tego, aby można było ulepszać w dt co się chce? tj.. jest jubiler ulepszamy zbroje.

Zarax, antywirusy(myślę, że większości powinny to w sobie mieć) nie dają się wyłączyć przez menadżer zadań. Istnieje możliwość albo jego usunięcia, albo wyłączenia ochrony co skutkuje tym samym, IMO - używam eseta, gdy wykrywa wirusa który nie jest(baardzo żadko) to wyłączam na chwilę ochronę sieci i inne, i nic nie blokuje ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...