Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wszystko prześwituje

wincentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nastepujacy problem.Od jakiegos czasu niektore okienka w lolu mi przeswituja i widac tylko napisy.Czyli jak otwieram sklep widze tylko napisy nalozone na siebie i jakies kwadraty tak samo z tabem co robic?

Komp:

win 7 32 bit

Geforce 6200

Amd Athlon xp 2500+

2gb ram

Moje tuty:

Opublikowano

To jest wina procesorów AMD. Intel ma lepiej, bo nie ma tego problemu. RIOT miał się tym zająć - naprawą tekstur dla procesorów AMD. Niestety musisz czekać.

ezgif-com-effects.gif

Gość Menesterowy
Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka... Gościu, procesor jest odpowiedzialny za procesy wykonywane na komputerze, a nie za grafikę, nie wprowadzaj ludzi w błąd nabijając sobie posty.

Próbowałeś zaaktualizować sterowniki karty graficznej? Nie ukrywam, jest ona dość stara, może to być źródłem problemu.

Sprawdzałeś temperatury? Masz 'podobne' problemy w innych grach?

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka... Gościu, procesor jest odpowiedzialny za procesy wykonywane na komputerze, a nie za grafikę, nie wprowadzaj ludzi w błąd nabijając sobie posty.

Próbowałeś zaaktualizować sterowniki karty graficznej? Nie ukrywam, jest ona dość stara, może to być źródłem problemu.

Sprawdzałeś temperatury? Masz 'podobne' problemy w innych grach?

A co ma grafika do tego ? Ja mam nie lepszą, a procesor od Intela i wszystko ładnie wygląda ;) Nabijasz posty to Ty.

Miało być to naprawione, ale jakoś im to nie idzie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najbardziej rozwalił mnei fakt temperatury.

Tak jak inny u góry napisali, wszystko jest wina procesora AMD, niestety nic na no nie poradzisz. Czekasz do update, może w następnym update coś zrobia.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Raczej wątpię, ale może będzie jakieś info na stronie głównej. Mieli za to się zabrać już kilka patchy temu.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...