Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na escape

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Pracuję nad escape "100 rooms" mam około 5 pomieszczeń na jeszcze wiele innych mam pomysł, ale niestety nie starczy mi tych pomysłów, by zrobić 100 pomieszczeń. Każde pomieszczenie ma rozmiar 7x7x4. Macie jakieś ciekawe pomysły na escape? Mogą być jakieś fajne filmiki :) Najlepiej jakby ktoś podał mi to na pw :) Każdego kto pomoże nagrodzę 5 w profilu i + za każdy post w tym temacie :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Na takim małym pomieszczeniu po jakimś czasie skończą ci się pomysły.

Zrób większe te pokoje to będziesz miał więcej możliwości.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hmm... Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony właśnie to miało być urokiem mapy :) Zagadki nie będą jakieś skomplikowane, a jak będzie trzeba to do jednego pomieszczenia zwiększę rozmiar :) Może pokoje od 51 do 100 będą miały rozmiar 10x10 :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...