Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FIFA 13 Mecze Towarzyskie Online

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z FIFĄ 13 Mecze Towarzyskie Online . Otóż gdy zaproszę kolego do meczu to mu pisze "Utracono połączenie z przeciwnikiem" , a mi "Przeciwnik opuścił grę" czy coś w tym stylu . A gdy on mnie zaprosi , to jest na odwrót . A jak grałem z innym kolegą to wszystko jest GIT . Z góry dzięki .

Opublikowano

Po prostu Ty jak i kolega wejdźcie w swoje Originy i kliknijcie PPM na FIFE 13 -> Sprawdź aktualizacje. Pobierze wam się aktualizacja ok. 200Mb ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nic to nie daje . A kolega może grać z innymi .

Bo macie dwie inne wersje gier. Wyłącz i włącz Origin i spróbuj jeszcze raz. Wciskasz PPM na FIFA 13 -> Sprawdź aktualizacje.

Opublikowano

Bo macie dwie inne wersje gier. Wyłącz i włącz Origin i spróbuj jeszcze raz. Wciskasz PPM na FIFA 13 -> Sprawdź aktualizacje.

Zrobiliśmy tak , i dalej nic . MI i jemu się nic nie pobiera , żadne 200 mb tylko normalnie 1 sec. i pisze , że FIFA 13 jest aktualna
Opublikowano

To po naciśnięciu PPM na FIFE 13, wybierzcie opcję "Napraw grę". Może bądźcie w jeden sieci w HAMACHI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...