Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dokupić by gry lepiej działały

dzk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam składam juz po raz 3 post .

Więc tak mam procesor 2,70GHz 2 rdzenia

2,78 GB Ram

Nvidia GeFroce 7050 PV / Nvidia nForce 630a

Chciałbym aby lepiej działała gra "Combat Arms" . Byłem u kolegi i widziałem a miał 2,00 GB Ram , 2,01 GHz 2 rdzenia

I jemu dziala bardzo plynnie a mi nie wiec to chyba karta graficzna

c20fue.jpg

Opublikowano

Tak to jest ten program ale nie ta zakladka . dokladnie chodzi o zakaldke " maindboard " tam ci bedzie pisac .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Feel III - 350 ATX

ATX 12V 2.2 Compatible.

Jeżeli zrobie zdjęcie to jest bardzo nie wyraźne ;] . Więc jeżeli będzie potrzebne to przepisze takie czarne tło

c20fue.jpg

Opublikowano

Feel III - 350 ATX

ATX 12V 2.2 Compatible.

Jeżeli zrobie zdjęcie to jest bardzo nie wyraźne ;] . Więc jeżeli będzie potrzebne to przepisze takie czarne tło

Do wymiany czarna lista...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A ka boom noo. Fell III zostal lepiej wykonany niż jego poprzednie serie i do starszych komputerow nadaje si idealnie jeżeili nie chce kupywać się nowego zasilacz. Więc nie pitol głupot ;/ Lecz jest do wymiany z powodu małej jego mocy 350W a około będzie miał 270W może 300W. Więc jakas lepsza karta potrzebuje wiekszego zapasu energi typu przynajmniej 300W aby była mozliwa jeszcze jakas rozbudowa.

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...