Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Opłaca sie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupić sobie Dead Island Platinium Edition. Znalazłem na allegro za 50zł. Warto kupic? Czy gdzies taniej znajde? Lekko sie obawiam bo sprzedająca ma mało komentarzy.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Nie obawiaj sie o mało komentarzy zawsze możesz odzyskać swoją kase przez polcije :)

(ale mój kumpel kupił na allegro po 30zł ;x)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

No to chyba wezme:P a tak przy okazji, pójdzie Dead Island wgl na moim sprzęcie? Procesorr Intel Core i3 2350M - 2,3GHz, grafika Geforce 610M (2GB) 8GB RAM

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Okej to biore:) a jeszcze jedno, na tym sprzęcie Modern Warfare III czy BF III pójdzie na minimalnych przynajmniej? :P

Raczej nie :/

To jest laptop ?

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Nie obawiaj sie o mało komentarzy zawsze możesz odzyskać swoją kase przez polcije :)

(ale mój kumpel kupił na allegro po 30zł ;x)

Ty nie masz pojęcia o świecie.... Dane na allegro zakładam na żula, loguje się wszędzie przez Tora albo przez serwer proxy z USA... I wiesz co się dzieje?? Sprawa jest umarzana :) Także pierwsza zasada przy kupowaniu czego kolwiek przez internet to tylko przesyłka za pobraniem płacimy te klika złoty więcej ale mamy pewność że nikt san nie zrobi w jajo :) PS: Skąd to wiem, to już moja sprawa ale tak się dzieje.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...