Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Puste serwery

Diego1121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieją puste serwery? Chce pograć ze znajomym ale ciągle ktoś gdzieś jest.

Po prostu stwórz własny pusty serwer i tyle.

Opublikowano

Jeszcze chyba nie wytrzeźwiałeś...

W każdej grze multi jest taka możliwoćć więc nie wiem co masz na myśli.

Opublikowano

Po prostu stwórz własny pusty serwer i tyle.

Ta można mieć własny serwer ale tylko za pieniądze bo inaczej jest to "nielegalne".

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Jak nie grałeś w tą grę to po co się głupio wypowiadasz, jak nawet nie wiesz, że nie można samemu stworzyć hosta, to nie warcaby. Można kupić serwer za pieniądze, na początek pomyśl nad czymś mądrym, potem napisz, bo robisz kompletnie na odwrót, z tym, że nie myślisz w ogóle.

Opublikowano

Jak nie grałeś w tą grę to po co się głupio wypowiadasz, jak nawet nie wiesz, że nie można samemu stworzyć hosta, to nie warcaby. Można kupić serwer za pieniądze, na początek pomyśl nad czymś mądrym, potem napisz, bo robisz kompletnie na odwrót, z tym, że nie myślisz w ogóle.

Gram w tą grę już dość długo, ale nigdy nie tworzyłem ani nie szukałem pustego serwera, bo to głupota. Jaka to przyjemność grać np w 2 osoby na takiej mapie jak dalian czy oman jaki to ma sens??

Opublikowano

nie szukałem pustego serwera, bo to głupota.

Rofl czyli jesteś jednym z tych co roz... innym rozgrywke bo uczą się latac zamiast robić to na pustym serwerze ?
Opublikowano

Rofl czyli jesteś jednym z tych co roz... innym rozgrywke bo uczą się latac zamiast robić to na pustym serwerze ?

Niekoniecznie, można też ściągnąć darmową wersję BFa i uczyć się latać.

Opublikowano

W zasadzie to P4F nie jest darmowe heh ale nie o to mi chodziło.

Chodziło mi o wersję demo bodajże BF2, ściągasz na kompa i się uczysz latać, przynajmniej tak mi koleś radził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...