Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zablokowane Hackshield KamerMod PL

lizaczek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
można spokojnie grac bez obaw o blokadę konta??

Nie na tym gra polega przyjacielu. On Ci blokuje HS i tym samym umożliwia gre na hackach tak ?

Ale zawsze jest szansa na bana, trzeba potrafić grać ze wspomagaczami.

Opublikowano
o jakich wspomagaczach jest mowa??

KamerMod ;-) Powiedzmy...

to co mam zrobic zeby nie dostac bana a moc grac na modzie??

Przede wszystkim uważać ;-)

Opublikowano

Musisz uważać, że jak np. będziesz grał na waithacku to uważaj żeby GM Ciebie nie zauważył. Ustaw sobie ''gm detector'' i wylogowanie gdy GM się pojawi.

Opublikowano

hmm dziękuje za info. a jeszcze jedno jesli chodzi o jakieś dodatkowe aplikacje blokujące hascshielda to nie potrzebne sa sam kammermod wystarczy aby logi nie zostały wysłane czy trzeba coś jeszcze odpalać przed uruchomieniem moda?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odpalać kiedyś trzeba było przez skróty itp. mozesz jeszcze foled hsjutir(wiem że nazwa zła :D) kliknąć tylko do odczytu i usunąć ,potem do folderu hackshielda i plik ahnr otworzyć w notatniku i zmienić emaile suportu co tam są na jakieś lipne np. [email protected] i tylko do odczytu. sciągnać firewalla i zablokować dostep do internetu temu pliku. Ja tak zabespieczyłem na wszelki wypadek bez firewalla i gram nie dostałem bana nadal :D

Opublikowano

Jeśli używasz speed hacka na np. na broń to Ty widzisz jak szybko machasz a oni widzą jak stoisz i metinowi hp spada lub jak piszesz na PW to masz odrazu po : to co piszesz najczęściej jest odstęp na oryginalnych clientach metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...