Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher Cheats [S.K.Y]

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S.K.Y Launch

Oddaje w wasze ręce paczkę cheatów od grupy S.K.Y

Paczka wyszła wczoraj !

:) (31.12.12)

zdcx.png

Wyżej screen co zawiera Launcher nie będę opisywał wszystkich możliwości bo to zbyt niebezpieczne dla świata samp

;)

1357023682-U702704.png

1357023692-U702704.png

Istotna sprawa :P

imagem11.png

Po uruchomieniu pojawi wam się takie okno i wpisujecie

L: SKY

P: del

Używacie na własną odpowiedzialność :P

Masz jakieś pytania ? Pisz niżej postaram się odpowiedzieć

<3

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Zaraz przetestujemy i edit :)

Mogli RakSAMP`a dodać.

@edit 9/46 - Troche za dużo

Sprawdzałem każdy cheat osobno i właśnie tyle wychodzi ;)

Wiedz to nie jest nic dodane specjalnie do Launchera a to są wirusy w cheatach :D

Co do raka to mam fajnego zaraz dodam :D

Dodany

http://www.mpcforum.pl/topic/810852-raksamp/

Weteran
Opublikowano

Też właśnie chciałem wrzucić, ale ty dodałeś mi masz za to "lubie to"

Świetnie chodzi luncher tylko mogli dodać raksamp'a

Do 10/46 jest limit bo inaczej usuwam, ale sky jakoś zmieścił się w tym limicie :)

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Też właśnie chciałem wrzucić, ale ty dodałeś mi masz za to "lubie to"

Świetnie chodzi luncher tylko mogli dodać raksamp'a

Do 10/46 jest limit bo inaczej usuwam, ale sky jakoś zmieścił się w tym limicie :)

Pisałem do nich i wersja 1,5 wychodzi jakoś za tydzień i jak się domyślasz wraz z dodawaniem cheatów liczba wirusów będzie rosła;)

Co do raksampa dałem wam zabójce :D Jak na razie lepszego nie widziałem :D

http://www.mpcforum.pl/topic/810852-dlgtasaraksamp/

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zainstalowałem, przetestowałem. Rzeczywiście działa, tylko jest jeden haczyk. Zasyfia komputer wirusem "Sality". Zaryzykowałem dodanie do wyjątków i teraz żałuję, bo ponad 80% plików na moim kompie ma teraz tego wirusa. Zobaczymy co będzie po usunięciu. ;) W ostateczności format. Tak więc, odradzam pobieranie, chyba, że chcecie się pożegnać z większością programów na komputerze. Zapewne pytanie, skąd ta pewność, że to akurat ten program? A no stąd, że w czasie instalacji NOD blokował jakieś pliki (wcześniej nic nie pobierałem), ale skoro trzyma się na MPC to dodałem do wyjątków. Wszystko pięknie śmigało, do czasu, aż nie uruchomiłem komputera dnia następnego (czyt. dziś) no i co sekundę komunikat o wirusie. Trzeba usunąć większość programów. Mam nadzieję, że nikt więcej się na to nie złapie. ;)

Opublikowano

Zainstalowałem, przetestowałem. Rzeczywiście działa, tylko jest jeden haczyk. Zasyfia komputer wirusem "Sality". Zaryzykowałem dodanie do wyjątków i teraz żałuję, bo ponad 80% plików na moim kompie ma teraz tego wirusa. Zobaczymy co będzie po usunięciu. ;) W ostateczności format. Tak więc, odradzam pobieranie, chyba, że chcecie się pożegnać z większością programów na komputerze. Zapewne pytanie, skąd ta pewność, że to akurat ten program? A no stąd, że w czasie instalacji NOD blokował jakieś pliki (wcześniej nic nie pobierałem), ale skoro trzyma się na MPC to dodałem do wyjątków. Wszystko pięknie śmigało, do czasu, aż nie uruchomiłem komputera dnia następnego (czyt. dziś) no i co sekundę komunikat o wirusie. Trzeba usunąć większość programów. Mam nadzieję, że nikt więcej się na to nie złapie. ;)

Sciagnij szybko SalityKiller i odpal go, on ci wszystko wyleczy z kompa( wirusy ), nawet to czego nie widzi antywirus, mialem wczoraj to samo, tylko ze z czyms innym problem.

Tak samo mialem problem z tym niby programem do ddosow, tez wywalilo mi sality wirusy i tez sebus go wrzucil

Dodam ze ten wirus zaraza tylko pliki 32 bitowe, jesli masz system na x64 to o system nie masz co sie martwic

Opublikowano

Skoro jest tu wirus to czemu temat dalej istnieje na forum ?

Może dlatego że każdy cheat ma syf w sobie a tutaj występuje to w większym natężeniu bo cheatów jest więcej

Ten sam problem miał kumpel na 32 bitowym xp ;)

Ale dodał wszystkie pliki do wyjątków ("zarażone") i komputer mu działa do dziś.

Niema po co tego kasować bo skasujesz jakiś plik systemowy i będzie czekał cię format.

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To co kolega XxBioxX napisał to prawda, ponieważ zainfekowało mi nowego lapka z win 8 ale mam salitykiller i w tym czasie mi wszystko usuwa :) pozdro dla autora, który to zrobił.

Wyłączyłem ten program i zaczeło nawalać wirusami :)

NIE POBIERAĆ

2h i po wiruskach

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Launcher Cheats [S.K.Y]
  • Rayzer. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...