Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie ktoś co może mi zrobić policja jak będę puszczał jutro (1.1.13) petardy hukowe ?

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie bo zamierzam puszczać ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

UWAGA UWAGA TROLLL ALARM !!!

Proszę cię, jesteś tu największym trollem spamujesz tylko... Powinieneś wyłapać bana, ale stosujesz lukę w regulaminie czyli nabijanie postów z niby pytaniami... Mogą cię zwinąć na dołek na 24h tam będą cię tłuc aż wyplujesz płuca.... Potem wywiozą do lasu i karzą kopać dół a no końcu będziesz się musiał sam zasypać.. Zadowolony>>>??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

U mnie puszczali miesiąc temu to tylko upomnienie a jak bedzie cos ostrzejszego to chyba sąd do spraw nieletnich czy jakoś tak ; D jak masz 18+ to nwm :D

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Zgwalcom cię w lesie i potem ci te petardy w dupę wsadza.

A tak na serio to możesz dostać karę pieniężna

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Poszczuj ich Dashem.

Powiedz, że twój kolega troszke zabalował i jest zdolny do wszystkiego :D (Przed chwilą słyszałem na ts).

A tak serio to nic;x

Opublikowano

za zakłócanie porządku coś tam mogą ci zrobić ale co ty zamierzasz to puszczac a potem napisać sobie na czole: ja to zrobiłem? tak sie rzuca, zeby nie bylo wiadomo, ze to ty

Opublikowano

:D Policja zawsze i wszędzie...

Ide se jutro rano od 6 bd jepać petardami :D Cls na temat i warny dla spamów ;x

Proszę cię, jesteś tu największym trollem spamujesz tylko... Powinieneś wyłapać bana, ale stosujesz lukę w regulaminie czyli nabijanie postów z niby pytaniami... Mogą cię zwinąć na dołek na 24h tam będą cię tłuc aż wyplujesz płuca.... Potem wywiozą do lasu i karzą kopać dół a no końcu będziesz się musiał sam zasypać.. Zadowolony>>>??

Czemu cie trzymają w mpc coders? bo jesteś największa ciota i nuubkiem na tym forum :D

Powinieneś mieć perma szkoda ze nie masz ale cóż tak czy siak i tak pozostaniesz daunem

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

A żeby tak na Nowy Rok twoje życzenia odnośnie perma dla niego nie przeszły ode mnie na ciebie. A to się różnie może skończyć. Tych kilka dni to za krótko dla ciebie? Naprawdę jesteś aż takim zjebem?

@Down

Made my day. xD.

Jesteś tak śmieszny, że aż nie będę komentował twoich zdolności do trackowania ludzi po localhoście.

Trolling is a art.

Opublikowano

A żeby tak na Nowy Rok twoje życzenia odnośnie perma dla niego nie przeszły ode mnie na ciebie. A to się różnie może skończyć. Tych kilka dni to za krótko dla ciebie? Naprawdę jesteś aż takim zjebem?

Widać nie rozumiesz kto to zjeb bo ty nim jesteś i wyzywasz ludzi którzy są na wyższym poziomie inteligencji od ciebie dziecko

Proszę o CLS

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

:D Policja zawsze i wszędzie...

Ide se jutro rano od 6 bd jepać petardami :D Cls na temat i warny dla spamów ;x

Czemu cie trzymają w mpc coders? bo jesteś największa ciota i nuubkiem na tym forum :D

Powinieneś mieć perma szkoda ze nie masz ale cóż tak czy siak i tak pozostaniesz daunem

jak coś się stanie to lecisz na policje i płaczesz chyba że jesteś jak jakiś Max Payne że jak ci zamordują rodzine to popierdalasz sobie sam z glockiem przez miasto szukając zemsty

Opublikowano

Jeśli będziesz komuś zakłócać porządek(Przeszkadzać ) to straż miejska i upomnienie.

Też puszczam zostały mi 13 błyskowych 2 CKM'y i 50 takich gorszych :)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie znacie się ja se wczóraj na przystanku z ekipa strzelałem prosto obok radiowozu i co ? Policjant podszedł i powiedział tylko że jedyne co nam może zrobić to to że po 24 jesteśmy bez opiekuna a petardy w sylwestra można odpalać ,,Hukowe'' nie te rakiety bo za to bez opiekuna jest mandat 500 zł ale jak strzelasz achtungami to nic ci nie mogą zrobić no chyba że komuś pod nogi walisz ale jeśli na otwarta przestrzeń to nic . Pogadaliśmy se z panem dzielnicowym powiedział żebyśmy wracali do domu , odszedliśmy na jakieś 15 min w lasek odjechali wróciliśmy waliliśmy i gites.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Przesadzacie. Fajerwerki/pedardy można puszczać z różnych okazji, nie tylko Sylwester. :P A Nowy Rok to też święto. Dopóki nie zagrażają osobom trzecim ani nie stwarzają zagrożenia to nie mają prawa Ci nic zrobić. ;x Aaa i oni chyba przywykli, że niektóre niewyżyte dzieci strzelają jeszcze 1.01. :D

Opublikowano

Jak będziesz ich rozsądnie używał to ci nic nie zrobią.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...