Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gier typu Sleeping Dogs/GTA

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zachciało mi się zagrać w grę podobną do GTA :)

Czy jest może jakaś gra dorównująca Gta IV? << ta gra mi się znudziła ponieważ już ją całą przeszedłem i ma 0 fabuły :P czy oprócz SLeeping Dog coś znajdę na rynku :)

A i jeszcze pytanie za Ile kupie Sleeping Doga ;D?

Opublikowano

Hmm Mafii to nie chce :) a to grasłeś w sleeping dogsa i ta grę Saints Row The Third.?

Którą mi polecasz? chodzi mi ogólnie o dużo misji i jeżdzenia pojazdamii itd. :)

oglądałem pare Lets Pleji z Sleeping Dogs są tam wogule bronie i czy mozna kraść samochody?

bo tego się nie dopatrrzylem?

Opublikowano

Grałem i w SD i SR. Ja wolę Sleeping Dogs bo jest bardziej realistyczna. W obu grach jest tyle samo jeżdżenia samochodami. W Sleeping Dogs są bronie i można kraść samochody.

Oke bardzo dziękuje za wypowiedzi ;> a i jeszcze 2 ostatnie pytania.

Czy w SD jest dużo misji?? czy tak ak w GTA IV bardzo mało i bezsensowne

I czy tą grę jest łatwo znaleźć? bo ma już 4 miechy a ja dzisiaj o niej 1 raz uslyszalem :)

tzn. czy jak Wejde Do SATURNA- MEDIA MARKTU to czy napewno znajdę ją na pólkach

czy raczej musze zamawiać z neta?

A i slyszalem cos takiego jak poslki dubbing? istnieje cos takiego?

Opublikowano

Hmm a wie ktoś ile na oko jest misji w SD? Więcej niz w GTA IV? ze na spokoju w 2 dni przeszedlem?

Około 15h bez zbytniego pośpiechu mi wyszło.

rydah for life

Opublikowano

Około 15h bez zbytniego pośpiechu mi wyszło.

Troszkę mało ;) ale więcej niż GTA IV. hmm to mam ostatnie pytanie w takim razie. Bo slyszalem ze kulawo jeździ się samochodami :D

to prawda?

Opublikowano

Troszkę mało ;) ale więcej niż GTA IV. hmm to mam ostatnie pytanie w takim razie. Bo slyszalem ze kulawo jeździ się samochodami :D

to prawda?

Według mnie jest dobrze. Te 15h poświęcone tylko na misje, a przecież można robić jeszcze sporo rzeczy w tej grze. :P

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...