Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] shiru shogun 10 ultimate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam zamiar zakupic ten tablecik od x-com i mam takie pytanko czy warto?

tablet bedzie przeznaczony do zabawy.

grania w gry ,przegladanie neta,youtube,skype

Czy warto?Czy gry się będą ciąć? Czy są z tym modelem jakieś problemy?Czy z internetem kamerkami itp wszystko ok?

oraz mam takie pytanko czy tablet ma polskie czy angielskie oprogramowanie a jak już angielskie to czy będę mógł sobie np na stronach np yt zmienić na polski lub przy jakiś aplikacjach sciaganych z google play czy też bedę mógł miec po polsku, pozatym dziwie się że jest tylko 4.0 ICS a nie 4.1 JB czy mozna to za darmo zaaktulizować bo moze jb jest po polsku?

oraz czy można zainstalować jakieś aplikacje zabezpieczające(dzieci), jakieś wzorki do rysowania lub prosty kod?

pozdrawiam

Opublikowano

kupić warto, z tego co pamiętam cenowo od 600 do 800 zł można trafić

JB będzie , może, jeśli będzie w ogóle to problem producenta czy udostępni aktualizacje.

zawsze masz jako opcje poszukać i wgrać ROM z JB do tego modelu jeśli jest w ogóle

każdy system z reguły ma język polski

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko bo kolega mi proponuje asusa tf700t za dobrą cenę i mam pytanko czy ten model też się dobrze sprawdzi w gierkach,skype itp i czy ma to polskie oprogramowanie^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...