Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z0z0lekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja wizja gry

gra typowo rpg wcielasz się w ludka który mieszka w np Warszawie wszystko widać z lotu ptaka na mapce w której on mieszka znajdują się sklepy itp :) gra multi oczywiście. Gracze mogą się zabijać wymieniać i posiadać własny biznes i auto graficznie gra nie będzie bardzo rozbudowana lecz musi mieć swój styl (Gra będzie update) może w przyszłości coś na tym zarobimy :D

Kogo potrzebuje

-Grafik

-Programista

-Informatyk

-Ktoś z dobrymi pomysłami :)

* może być np paru grafików:)

*Najlepiej jak byś miał 14-16 lat :P

Chcesz przystąpić do projektu?

napisz pod tematem

[imię]

[Czym byś się zajmował]

[Wiek]

[Czy masz skype, jak nie to co masz]

Opublikowano

mam kumpla w wieku 15 lat który jest tak zarąbistym grafikiem że prawdę mówiąc jestem w szoku :P

a także mam siostrzyca który umie programować w javie 17 lat ma ale 16 a 17 to nie duża różnica :D

Opublikowano

*Najlepiej jak byś miał 14-16 lat :P

Zdziwiłbyś się ile biorą osoby w takim wieku. A właśnie, ile płacisz za godzinę?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Jak chcesz kogos z pomyslami to nie moze to byc 16 latek naprzyklad jakis 12-13 przecierz wtedy ma sie bujna wyobraznie... :D

2435676187.png

Opublikowano

no tak tylko on nie wie co to kasa :D nie no moze wie ale np mowisz mu ze zarabiace 100000k tys za gre :DDD i on mowi ze chce 10% i ty mu dasz 2 zl i on ci powie ok :D a wiec odrazu mowie do 7 latkow a szczegolnie jak wracaja same ze szkoly UWAGA NA PEDOFILA :D

2435676187.png

Opublikowano

Myślę, że to dobry pomysł, dlatego z chęcią się zgłoszę (a co mi tam, zaraz ferie trzeba mieć co robić jak nie będzie śniegu xD)

Imię: Mateusz

Grafik (ogarnięty w PS CS6 i Gimpie)

A pomysły też mam, może nienormalne, ale mam :)

Skype - no jak nie jak tak

Opublikowano

:) to jedna jest nas 2 narazie :) teraz pomyślałem że może ogarnę programowanie przynajmniej na poziomie podstawowym :D w programie autoit

Jak znajdzie się jeszcze jakiś programista to skontaktuje się z tobą na forum i zgadamy się na skype :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...