Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rp nie dochodzi !

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda oferta kturą wykonam nie działa...

Zrobiłem około 20 ofert z game coins na Polskim ip i zaliczyło mi tylko 1 ( euro 2012 )

Napisałem im report problem co do ofert ale nie odpisują...

Ok później zmieniłem ip na niemieckie i postanowiłem zrobić oferte z grepolis ( na Polskim ip idzie 2 k a na Niemieckim 5009 rp ) zrobiłem już 6 godzin temu i wraz nic nie przyszło ( e-mail aktywowałem)

Co mam z tym zrobić?

Będą like!

Dodam że na każdy e mail co przyjdzie zawiera to (Nie ważne czy oferte zrobiłem 2 miesiące temu 2 tygodnie temy czy nawet 2 dni temu...)

Hello,

We have received your message regarding your missing Points. Please note it can take a while to post to your account. If you filled out an offer or survey completely you will receive everything that you earned.

Your patience is greatly appreciated.

IF YOU STILL REQUIRE ASSISTANCE PLEASE REPLY TO THIS EMAIL AND INCLUDE ANY EVIDENCE YOU HAVE. Thanks!

Opublikowano

Kolego z tym Grepolis robilem 2 razy ale z polskiego ip z mojego i było za 3k rp za pierwszym razem nic nie dostałem a za drugim dostałem :)

Opublikowano

@up

Chłopie oni mają tyle zgłoszeń na maila że oni nie wiedzą co robić ;d

Moją tyle zgłoszeń jak mpc wszystkich online ;d

Cierpliwości do paru dni nawet ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...