Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z FPS

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie 1 raz kiedy gralem w lola miales 60fps+ zawsze az do teraz a gram od wakacji mam grafike cienie wszytko b.niska ustawione a wczesniej mialem maxymalne a teraz na niskich mam max 20fps a jak rusze myszka przeby przesunac obraz mam 1~4 fps ;( to tak laguje zadnych akcji nie moge zrobic a gram na pbe HELP HELP !! moze jakis program do przyspieszenia czy cos bo na b.niskich jest taka grafika brzydka ze jezu kochany -.-

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Napisz czy nie pobierałeś jakiś programów na komputer , wyczyść CCleaner'em , Zaktualizuj sterowniki do karty graficzniej być może masz jakiś nie aktualne .

odinstaluj/wyłącz nie potrzebne pogramy które lagują procesory np skype , steam ,origin , gg .Może coś pomoże .

LM7fs.jpg

Opublikowano

a powie mi ktos skad wezme streowniki do intel hd graphics family tak pisze w ccleaner ?

@edit nie moge tez odinstalowac pando media boster

@edit nr 2 wgl komp mi sie tera zaczol lagowac nawet jak ktos cos mowi na skyp wie ktos jak sprawdzic czemu ?

c07aaaa0ac783f56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...