Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Amerykańskie Arty

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam narazie m12 i zaczyna mnie czasem denerwować jego celność czy wyższe tiery bedą nadal tak strasznie nie celne czy się chodz troche poprawią ,bo o ile DMG jest świetny to czasem pociski na maxmalnie skupionym celowniku który wychodzi milimetr za czołg wroga pudłują. Jak ktos mam m40/43 lub T92 to chętnie bym dowiedziałbym sie jak z celnościa i DMG jest u nich.

Opublikowano

Masz załoga na 100%?

A co do celności to Amerykańskie ogólnie tak maja.

Duże dmg,za to gorsza celność.

Opublikowano

Przewagą tych artylerii był jest i będzie splash damage. Na celność nie masz co liczyć, zresztą w 8.3 znowu dostaną po tyłku.

Opublikowano

nie łaska sprawdzic w statystykach? niecelne są te arty... jak chcesz pro cenosc miec to graj sowieckimi działami samobieżnymi ;)

sowieckie maja pro celnosc?!?! (chyba ze to ironia)

Mam m12 i s-51 i twierdze ze s-51 ma znacznie wiekszego zeza niz usa

Opublikowano

Tak? Moje m12 ostanio spudłował w t34 z odległosci 300m na maksa skupionym celowniku na otwartym terenie , a chwile puzniej trafiło w kawałek wystającego e-50 wiec to jest troche dziwne no ale za to mam chociaż ten DMG dobry.

Opublikowano

Tak? Moje m12 ostanio spudłował w t34 z odległosci 300m na maksa skupionym celowniku na otwartym terenie , a chwile puzniej trafiło w kawałek wystającego e-50 wiec to jest troche dziwne no ale za to mam chociaż ten DMG dobry.

Jaka masz srednia celnosc na tej arcie?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

sowieckie maja pro celnosc?!?! (chyba ze to ironia)

Mam m12 i s-51 i twierdze ze s-51 ma znacznie wiekszego zeza niz usa

s-51 to akurat najmniej celna ruska arta. 261 jest najcelniejszą i najbardziej szybkostrzelną artą 8 tieru - nie uwzględniam bt155

76561198001815076.png
Opublikowano

...SZCZELNĄ...

exModerator...czemu?

@Topic

Wydaje mi sie ale czasem jest tak ze masz bitwe zaje...cie celną (najczesciej przegraną- w moich fartownych losowaniach) a inna zez totalny z 400-500m w bok/tyl stojacego tanka (gdzie ofc musi być win x2)

Opublikowano

exModerator...czemu?

@Topic

Wydaje mi sie ale czasem jest tak ze masz bitwe zaje...cie celną (najczesciej przegraną- w moich fartownych losowaniach) a inna zez totalny z 400-500m w bok/tyl stojacego tanka (gdzie ofc musi być win x2)

hah, ale dojebałem

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...