Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający CM - To prawda, mam sposób

stoprocent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomyliles globala z privkiem, na globalu juz niedziala :P miales inne ip wpisane i polaczyles sie z privem i miales poprostu server hellheim ;)

2006-2010

Opublikowano
pomyliles globala z privkiem, na globalu juz niedziala :P miales inne ip wpisane i polaczyles sie z privem i mialem poprostu server hellheim ;)

po drugie zrzuty ekranu nie są dowodem bo takie screeny jak ten kolo wrzucił to ja sobie w photoshopie w 5 minut mogę zrobić

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

no ciagle ktos plotki rozsiewa i robi zbedne nadzieje ;) zabezpieczenia zrobili zbyt mocne i tu trzeba juz mocniejszej glowy do tego ;)

2006-2010

Opublikowano
no ciagle ktos plotki rozsiewa i robi zbedne nadzieje ;) zabezpieczenia zrobili zbyt mocne i tu trzeba juz mocniejszej glowy do tego ;)

100% racji

Opublikowano

aż zal ber dupe sciska cie i wkrecasz wszystkim walki ze niby nie dziala? :) niektorym dziala bez nowego bypassa nawet mam ziomka co mi w grze pokazywal i filmik na cc jak byl ;) wiec nie pierdylic glupot spytajcie sie nawet dexjuko czy dziala czy nie

The End

Opublikowano

@up

tez tak mowie , robia jakies zbedne nadzieje pokazuja filmiki z jakis privow , przerobione screeny ehh...

@franio

dexjuko nic niepotwierdza ;)

2006-2010

Opublikowano
^^ idz na privie pograc bo ci zapewne dzialaja hacki wszystkie 1hh vn , dc hack pakiet, dc proof 1.2 i 1.0 CM, CHeat Energy , Cheat4fun etc etc:D

The End

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...