Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Snipe montage

Valterqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Auto qs zaida+no-recolit z dupy wziety i też będe tak grać:P tylko podaj linki do działającego no-recolita pod nową wersje gry :D

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Auto qs zaida+no-recolit z dupy wziety i też będe tak grać :P tylko podaj linki do działającego no-recolita pod nową wersje gry :D

Nie mam? nie grałem na cheatach tam. Właśnie po to chcę żeby ktoś zedytował bo na cheatach nie grałem :> jak gram to jeszcze lepiej mi wychodzi
Opublikowano

auto qs+no recoil tak jak up powiedział, i to ci daje satysfakcję ziom ? Jak ktoś by zrobił z tego edita i wrzucil na YT to by ciebie wyśmiali i tyle.... A tak wg to co na tym filmiku pokazales? Miałes tylko pojedyńcze kille i to sie zalicza do DELETE -.O

Opublikowano

auto qs+no recoil tak jak up powiedział, i to ci daje satysfakcję ziom ? Jak ktoś by zrobił z tego edita i wrzucil na YT to by ciebie wyśmiali i tyle.... A tak wg to co na tym filmiku pokazales? Miałes tylko pojedyńcze kille i to sie zalicza do DELETE -.O

co wy macie do tego auto qs i no recoil?! auto qs nie uzywalem a no recoil to nawet nie wiem co to jest
Opublikowano

no-recolit to tak jak nazwa sama wskazuje -drzut ? zjawisko powstawania siły, zwanej siłą odrzutu, wywołanego tą siłą przyspieszenia oraz wywołanego nim ruchu ciała (odrzutu), gdy dane ciało (A) działając siłą na inne ciało ( B) nadaje mu prędkość (rzuca to ciało). Powstawanie siły odrzutu wynika z III zasady dynamiki Newtona. Obie siły mają takie same wartości i kierunki, przeciwne zwroty, są przyłożone do różnych ciał.Gimnazjium ziom,a no to chyba powinieneś wiedzieć(nie),tak wyskilowany koxu conajmniej powinien miec broń na złoto wbite i 1perk broni z jakims kozackim napisem a tu zaledwi o ile sie nie myle to kamuflarz wbity na 20razy hs a to co odwaliłeś na filmiku to conajmniej auto-qs,i nie wmawiaj nam bo ci nie uwierzymy,pzdro close topic please.

Sorka nie zauwarzyłem jak pisaleś(sryy za spam a edita zrobie za kase xD)

Opublikowano

no-recolit to tak jak nazwa sama wskazuje -drzut ? zjawisko powstawania siły, zwanej siłą odrzutu, wywołanego tą siłą przyspieszenia oraz wywołanego nim ruchu ciała (odrzutu), gdy dane ciało (A) działając siłą na inne ciało ( B) nadaje mu prędkość (rzuca to ciało). Powstawanie siły odrzutu wynika z III zasady dynamiki Newtona. Obie siły mają takie same wartości i kierunki, przeciwne zwroty, są przyłożone do różnych ciał.Gimnazjium ziom,a no to chyba powinieneś wiedzieć(nie),tak wyskilowany koxu conajmniej powinien miec broń na złoto wbite i 1perk broni z jakims kozackim napisem a tu zaledwi o ile sie nie myle to kamuflarz wbity na 20razy hs a to co odwaliłeś na filmiku to conajmniej auto-qs,i nie wmawiaj nam bo ci nie uwierzymy,pzdro close topic please.

Sorka nie zauwarzyłem jak pisaleś(sryy za spam a edita zrobie za kase xD)

Wiem co to odrzut ale nie znałem z angielskiego -,- camo: nie gram długo... mam 1 prestiż i 25 lv a co do broni. Skilla mam bo grałem dłuuugo w Bo1 mw2 mw3 wiec wiem co to quick scope. camo słabe bo na początku grałem ballistą ale teraz próbuję zrobić dobre camo dsr. Tyle w temacie. jak za kasę to wyjdź z tego tematu i nie wracaj. bo jak bym chciał za kasę to bym poszedł do edytorów od BOCE taki kanał na yt polecam zajrzeć ;) BestOneClipEdits goście którzy tam edytują są kozakami :> Jak tak z tymi pieniędzmi wyjechałeś to zaraz edit tematu i napisze dla takich jak ty ZA DARMO... A auto quick scope.... rzeczywiście byłem u Zaida w temacie o tym hacku ale chciałem tylko zobaczyć czy coś takiego istnieje. Nie używam i nie będę. No recoil:NIGDY NIE UŻYWAŁEM I NIGDY NIE BĘDĘ...
Opublikowano

Nie uzywales auto qs? To dlaczego o niego prosiles w innym temacie xD Wez skoncz sie osmieszac...

mowilem.... chcialem sprawdzic czy dziala bo pierwsze slysze o takim hacku uzywalem go przez pierwsze 5min po sciagnieciu i wylaczylem bo sam umiem. a poza tym mi sie nie podoba.

Tak jak zaid powiedzial... ja chce edit a nie wyzywanie od cheaterow i oskarzanie o oszustwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...