Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosiłbym was o przesłuchanie tej o to muzyczki :

Co sądzicie o niej ? :) Posiadacie jakieś podobne utwory ? Prosiłbym o napisanie :)

Opublikowano

Muzyka w minecraft robi podobne dźwięki ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Kiedy byłeś u lekarza ? Idź jak najszybciej i powiedz, że grałeś w Metina. Na to już mają lekarstwo w niektórych szpitalach. Spokojnie, będzie dobrze! Trzymam kciuki.

Opublikowano

To mi je usuń, mogę ich mieć 0... Co mi na postach zależy ? :) Ja tu popisać przychodzę, a nie na posty się patrzeć... Ojj ty dzieciaczku :) Idź graj dalej w tego metinka swojego i zdychaj jak inni przy nim.

Opublikowano

Dobra, skończ :) To po co o jakimś soundtracku z metina piszesz? Ja się z takim nie rozumnym człowiekiem jak ty nie będę kłucił. Pozdro.. Temat do zamknięcia, bo ten dzieciak znowu się odezwie.

Opublikowano

soundtrack metin2 w m1 i na orkach <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Audiomachine robi taką muzykę i wcale to nie jest soundtrack z metina.

Co do piosenki nie podoba mi się ale niektóre od audio są zaiste :)

Opublikowano

Ziom ogarnij, pytasz to my Ci odpowiadamy ivto jest podobne do nuty w metinie, z tego co pamietam to chyba jeszcze w jakiejs mandze czy cos bylo ale glowy nie daje

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

To do czego jest podobne to nie odpowiedź na pytanie postawione w temacie... Pomyślałby kto, że znajdziesz tu kogoś z światem wykraczającym poza gry komputerowe...

TOPIC

Obczaj sobie zespół Two steps from hell. Mają tego mnóstwo i przyjemnie się tego słucha :)

742611478555387739101.jpeg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...