Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nokia Lumia 610 i skype

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój tata kupił sobie Lumię 610 i chce mieć na nią skype. Czytałem o tym, że ten telefon ma za mało Ramu na taką aplikacje, ale widzę, że działa i ponoć jest specjalna wersja skype na Lumie 610. Dowód dla niedowiarków

http://www.youtube.com/watch?v=tO-yDORhgbk

Więc ściągnąłem skype na telefonie i pisało, że aplikacja nie może być zainstalowana. Dajcie mi jakiś link do skype na Lumie 610, bo tata wierci mi dziurę w brzuchu.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

mam nokie, którą kupiłem 2 lata temu i mi działa.

Musisz mieć skype na "symbiana" jak to jest nokia.

Ale lumia ma chyba mobile windowsa więc skype jeszcze nie działa na tej platformie

2cql8d2.png
Opublikowano

i ma być wersja na Windows Phone zainstalowana

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie wierzę w to co widzę... Jak nie macie pojęcia... Poza Robem i Misiekantos253 to się nie udzielajcie.... System to Windows Phone, skype jest z tym że nie działa bo potrzebuje więcej ramu, tak jak napisał 2@UP Wystarczy konto deweloperskie i można sobie wgrać appkę z instalki xap i skype działa normalnie. :) Jako że sam znam takie forum gdzie jest poradnik to nie mogę go tu podać ale gwarantuje ci że jest poszukaj sam to znajdziesz na pewnym forum na temat windows-phone :) oczywiście .pl forum także wszystko po polsku :) Jeśli zależy twojemu Tacie tylko na wiadomościach tekstowych to polecam komunikator IM+ można dodać tam konto skype ale nie można przeprowadzać rozmów głosowych :/ PS: Konto developerskie - zakładanie, problemy, pomoc

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Przecież ci napisałem w moim poście... Gdzie masz znaleźć dokładne info.. A jak chcesz to załóż email maricropa albo marikopa jakoś tak potem konto na dream sparku potem na dev hub potem to połączysz potem ściągasz SDK dla Windows Phone 8 potem podłączasz telefon logujesz się do def hub i ma odblokowny drugą aplikacją wgrywasz pliki xap, proszę bardzo jak ci się nie chce szukać to masz tutorial w tubce :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

a poszukaj sobie na stronie napisał ci wyraźnie adres gdzie

windows-phone :) oczywiście .pl

resztę tutoriali poszukaj sobie na youtube

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...