Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowa linia US ht

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam takie prroblemik, otóż na tescie pograłem sobie troszkę czołgami z nowej lini amerykańskich ht ( z 8.2) i ogólnie gra mi się nimi przyjemnie, prócz tego t21 :( to teraz tak czy warto pomęczyć się z tym t21 i nabić te 60k expa na normalnym serwerze, mógłby mi ktoś wymienić jakieś + tego t21 by mnie zmotywować? :P

Opublikowano

Amerykańskie drzewko według mnie najlepsze w grze :D

Co do tej odnogi to byłem mile zaskoczony tymi czołgami.

Od T71 gra się naprawdę bardzo fajnie,co więcej daje mi to dużo zabawy.

Magazynki bębenkowe dzięki którym mam po 4 strzały są świetnym rozwiązaniem.

Ja na Twoim miejscu przemęczył bym się T21.Potem już jest o niebo lepiej..

Opublikowano

Co ty za głupoty piszesz, mamy Ciebie zmotywować, żeby chciało Ci się w grę grać?! Żalosne.

Chyba nie wiesz co to jest spam kolego, po prostu trzeba być debilem żeby pisać na forum, "y nje umjem grać, motyfujcie mńe szebym grał" x.x

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nie podoba ci się T21... olej grę po co się męczyć..... nie możesz przecież w inną linię pójść...no neistety. Tzn że koniec z grą i nigdy nie pograsz na wysokim tierze, ale racja jak się nei podoba to nei zmienaij drzewak... olej grę.

up- Ghost akurat dobrze prawi. Jak się nei podoba gra to nei graj, a nei my cb mamy motywować jeszcze.

Opublikowano

Pozdro, nie wiem dlaczego każdy uważa, że T21 jest do dupy... Niby jest ślepy, ale z załogą na 100% i z radiem X tieru naprawdę może wiele zrobić. Bardzo zwrotny nie wytraca dużo prędkości na zakrętach.

Dobre działko. Mogę pokazać ci wyniki z bitew. Ale to później w nowym roku. Jest dobry jak się nie umie grać to tak jest że ktoś myśli że czołg jest do dupy. Czasami tigera zdinguje ale nie licz na zbyt wiele pancerz to 14mm. Dobrze strzela podczas jazdy. Dla mnie miód i nic więcej + dochodzi duży fan gry nim. Kwestia zarobku to tylko 4k "wpisowe" - naprawa a pestki prawie nic nie kosztują. Jak ci podam staty to cie miło zaskocze...

Opublikowano

T21 jest świetnym czołgiem, tak jak amx 13 75, tlyko jets od niego lepszy, lepiej się go prowadzi, ma niewielkie rozmiary, bardzo szybki, świetne działo, nie wiem czego chcieć więcej, tylko ten czołg nie jets dla pierwszego lepszego nooba.

Opublikowano

Ponieważ to jest czołg lekki, i trzeba się do niego przyzwyczaić i wykorzystywać swoje atuty, nie jechać w pierwszej linni, nie będę ciebie uczył jak nim grać bo na to nei zasługujesz, albo samemu się naucz albo rób jakieś czołgi dla noobów.

Down: Nie zamierzam się z tobą kłócić, zgłaszaj sb ile chcesz, ja nic złego nie robię, i nie ma w tym ani trochę spamu. To mój ostatni post w jakimkolwiek twoim temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...