Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 Ultimate 64bit

dawid9711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem systemu windows 7 64 bit. nie wiem czemu ale nie wlancza mi sie instalacja biore f12 i wybieram cd-room i nic.... wczytuje normalnie system :(

Opublikowano

A w biosie przestawiłeś botowanie na CD-ROM ?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

jak mialem kompa to nie musialem zmieniac nic odrazu sie wczytywala plytka i sie normalnie uruchamial system nawet teraz sprobowalem jeszcze raz wlaczyc instalator z wersja 32 bitowa i odpalal

Opublikowano

nie każdy komputer ma botowanie CDROM pod F12 , pisze jaki klawiszem trzeba to uruchomić tylko przeczytać i potem ZAZNACZYĆ CDROM na liście

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może płytę źle nagrałeś, skoro menu masz a instalacja nie startuje to jestem pewien że płyta nie jest bootowalna.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

na pewno źle , nagrywa się ISO a nie płytke kopiuj wklej pliki z iso

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie NERO

ściąg poweriso nagrywa dvd na CD , nie patrzy na typ dysku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

dobra siagam to i zobaczymy co bedzie :P

hyhy ostatnia plytke wypalam jak znowu nie bedzie dzialac to sie kupi nowe i dalej sie bedzie wypalac xD

Opublikowano

O tera chyba bedzie dziala tak na to wyglada :D

I dupa dalej nie odpala... ale jak naciskam autoodtwarzanie to taki blad wyskakuje:

Thos installation disc isn't compatibile with your version of Windows.To upgrate, you need the correct installation.To install a new copy of Windows,restart (boot) your computer using the installation disc,and then select Custom (advanced) O co kaman xD ??

Opublikowano

ehhhh znowuu nagralem i niccc... nie chce odpalic.... co robic xD ??

WTF chciałem sprawdzic czy oapli mi windows 7 32 bity. iii coo ?? i gowno nie bootuje WTF co sie dzieje ??????

jak pierwszy raz instalowalem to wszystko pieknie dziala aa teraz nic kupa 00

HELP

Opublikowano

bo nie potrafisz ustawić albo odpalić botowania w czasie startu z CDROMU

ustaw w biosie jkao pierwszy CDROM , albo wywołaj tabele napędów ( PISZE JAK BYK PO STARCIE JAKI KLAWISZ TO ROBI opcja BOOT MENU najczęsciej ) przy starcie i ZAZNACZ cdrom

albo jako opcja nadal nie możesz nagrać dobrze płytki z instalką, napisz lepiej JAK NAGRYWASZ PŁYTKĘ po kolei

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...