Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zoom w celowniku?

5476

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakiś celownik, w którym można przybliżać i oddalać?

Testowałem już wiele celowników, dziś na 17 lvl odblokowałem kolejny i pisze "luneta o przeciętnym powiększeniu, na średnie i duże odległości" ale jakoś jak kręce pokrętłem na myszce to nic nie reaguje. A i na celowniku są jakieś liczy 200 400 600 co to takiego? Jestem zwiadowcą

a8ac30e6.png

Opublikowano

Celownik w M-95 możesz przybliżać i oddalać kółkiem myszy ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

@Up Luneta od M95 nie ma zoom.

Luneta rangeace (nie wiem dokładnie jak się nazywa ale to ta z zestawu) ma zoom x6. To odległości ale nie sugeruj się nimi.

Opublikowano

Witam czy jest jakiś celownik, w którym można przybliżać i oddalać?

Testowałem już wiele celowników, dziś na 17 lvl odblokowałem kolejny i pisze "luneta o przeciętnym powiększeniu, na średnie i duże odległości" ale jakoś jak kręce pokrętłem na myszce to nic nie reaguje. A i na celowniku są jakieś liczy 200 400 600 co to takiego? Jestem zwiadowcą

W każdej snajperce jest opcja kupna lunety range ace o regulowanym przybliżeniu.

Opublikowano

Luneta RangeAce przybliża, sam mam taką. U mnie klawisze + i - do przybliżania i oddalania. Sprawdź sobie które u Ciebie są w ustawieniach do tego klawisze.

Opublikowano

no właśnie dzis kupiłem tą range ace do GOLa i nic nie przybliża :(

Spróbuj zmienić rolkę na coś innego i zobacz czy działa. Może rolka ci nie działa.

Opublikowano

Pewnie w ustawieniach masz źle ustawione przybliżanie jak kolega wyżej napisal ....

lub poprostu kólko od myszki ci nie dziala :)

YAY

Opublikowano

Balistic Range Ace 6x oraz Desert Balistic Scope 6x przybliżają, robisz to kółkiem od myszki na standardowych klawiszach.

Taka opcja dostepna równiez była w M95 Enchanced Scope przed wielkim patchem. Gracze którzy kupili M95 ES dostali dodatkową lunetę zwaną Enchanced Ranged Scope

OndteAw.png
Opublikowano

ja mam ustawione

Luneta snajp.RangeAce

i przybliża i oddala mi.

A oddalam i przybliżam na kółku przy myszce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...