Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WiesieekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio grałem z kolegą na kilku modach przez LAN.

Ja byłem hostem.

Do tej pory wszystko było w porządku, jednak kiedy dziś próbowałem odpalić ten save napotkałem problem.

Uruchamianie zatrzymuje się w tym momencie i "program nie odpowiada"

6km8u4z0rz9z.jpg

Z każdym innym save'm jest w porządku.

Próbowałem kopiować go do czystego minecraft'a i dalej był ten sam problem.

Proszę o szybką pomoc

Opublikowano

Coś zrypałeś.

Polecam otworzyć tego save MC Editem.

Opublikowano

Niestety, MCEdit'em mogę bez problemu odpalić i edytować świat, jednak nic to nie daje gdyż po zapisaniu i zamknięciu MCEdit'a, gdy próbuję wejść przez grę dalej pojawia się ten problem.

zrób kopie seve'a wklei na pulpit, oryginał save'a usuń i zastąp kopią.. może pomożę

Nie pomaga

[EDIT]

Sróbowałem jeszcze raz uruchomić ten save i po odczekaniu kilku minut włącza się, ale cały czas spadam w dół.

Opublikowano

Z tym save już raczej nic nie zrobisz.. spróbuj na pen drive'a (nie wiem jak się to pisze) na innego kompa, na .minecraft i save i spróbuj odpalic

1470jk.jpg
Opublikowano

No nie wytrzymam jak mu sie zlagowal save to dlatego ze z kolega sie cos za duzo bawiliscie :D a jak spadasz w dol to znaczy ze mapy nie ma musisz zrobic nowy save

2435676187.png

Opublikowano

Spróbój odinstalować pliki z .minecraft WSZYSTKIE tylko zostaw ten save i włącz minecraft .Poczekaj jak ci sie ściągną pliki.Jak juz będziesz mógł grac w minecrafta to wejdz na ten save

Mialem podobnie usunolem pliki i dzialalo ale jak bedzie u cb nie wiem

Pomogłem daj LIke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...