Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban?

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę dostać za to bana ,że wrzuciłem swojego refa na yt ,że jak się zarejestrują mają darmowe 10000RP?Bo mi napisał ktoś na pw ,że mnie niby zreportował riotowi.Jeżeli jest za to ban to filmiki dam na priva ,bo to co chciałem już i tak zdobyłem :) 15k pz i 975rp

Opublikowano

Nie, dadzą Ci tylko lizaka i dyplom z podziękowaniem za trollowanie tych nupków, no bo w końcu to nie lada wyczyn.

Opublikowano

Przez takich jak ty riot traci swoje 5 dolarów, które i tak im nie jest potrzebne. Za to, że nabijasz im graczy napewno cię zbanują. A tak na poważnie, według mnie oni srają na to, jak zdobywasz nowych graczy, ważne ile ich zdobywasz.

PS. 200 post

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Z tego co wiem to banowane jest tylko nabijanie refów przez siebie... Nawet topka przy wstawianiu filmików na yt/stremowaniu ma często podane refy

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Z tego co wiem to banowane jest tylko nabijanie refów przez siebie... Nawet topka przy wstawianiu filmików na yt/stremowaniu ma często podane refy

No tak ale oni nie piszą ,że jak się z tego linku zarejestrujesz masz 10000 RP :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...