Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy kw-2 jest dobry ?

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie i jakie polecacie czołgi jak już sie ma kw-2 ;x (tzw które robić w badaniach po kw-2 ;x i które sie opłaca kupować

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

KW2 bardzo dobry czołg nawet 8 tier może przebić - no wiadomo haubica ( czyli troll ) Czołg wspomagający z kiedy jest w środku i na dole listy, kiedy na górze typowy ht. Czasy kiedy był 5 tierem ...

Opublikowano

Według mnie to nie opłaca się go w ogóle badać.Chyba ,że ktoś chce dojść Do S-51 to co innego.

Opublikowano

KW2 bardzo dobry czołg nawet 8 tier może przebić - no wiadomo haubica ( czyli troll ) Czołg wspomagający z kiedy jest w środku i na dole listy, kiedy na górze typowy ht. Czasy kiedy był 5 tierem ...

M4 sherman też przebija 8 tier. BTW LUDZI MYŚLCIE SAMI!!!!! Każdy czołg jest dobry, tlyk ozależy w czyich rękach. Mi się dobrze gra M3 lee na przykład a kolega ssie na nim. To czy czołg jest dobry to kwestia indywidualna.

Opublikowano

Lol M4 przebija VIII tier? Chyba śnisz. Fernox haha nie opłaca się badać, pewnie w ogóle nim nie grałeś i się wymądrzasz -.-Kup kw2 opłaca się.

Opublikowano

Według mnie to nie opłaca się go w ogóle badać.Chyba ,że ktoś chce dojść Do S-51 to co innego.

Ta jasne, ten KV-2 to spoko czołg jeżeli wiesz jak nim grać z działkiem 152 mm M-10, to zabawka do zabijania wrogów jedyny minus to zbyt wolne przeładowywanie.

Sig.png

Opublikowano

Ten czołg jest bardziej do expienia i zabawy niż badania dalszych czołgów bo jedyna opcja to arta S-51, którą posiadam i jest fantastyczna z tym działem za 30k expa splesh dochodzi do 900 bo raz walnąłem 820coś i raczej wiem :)

Więc nie ma co więcej pisać do Expa lub zabawy .

Opublikowano

KW-2 można użyć do :

-zdobycia arty tieru 6

-zarabiania

-kompanii

-robienia załogi jak się np. nie ma porządnej załogi a jest potrzebna w jakimś innym czołgu

Tylko są też wady:

-wolny obrót wieży

-mała prędkość (top speed i przyspieszenie)

-nie można zdobyć z niego tieru 7 cieżkiego :/

Ogółem warto dodać że lepiej nie robić arty jak się grać nie umie artami, bo nauczyć się grać jest lepiej na tierze 4 niż na tierach 8-10, żeby nie było że później są reporty za słabą grę.

Pozdrawiam

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Lol M4 przebija VIII tier? Chyba śnisz. Fernox haha nie opłaca się badać, pewnie w ogóle nim nie grałeś i się wymądrzasz -.-Kup kw2 opłaca się.

Nie śnię, chyba że gra w WoT to sen. Mam trochę bitew przegranych na tym czołgu i naprawdę przebija 8 tier. Może nie każdy, ale jednak.

Opublikowano

Ja mam k2-3 ale grałem na nim tylko ok godzine wiec mało o nim wiem ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...