Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]GG i PS +

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym się zapytać czy dałoby się w jakiś sposób uruchomić GG na PS3? I drugie pytanie, widziałem aukcje na allegro playstation plus na 30dni za 5zł. A na playstation store 90dni kosztuje ponad 50zł, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego te ceny się tak różnią? Za pomoc z góry dzięki.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Te na 30 dni to jest "trial" i możesz go wziąć sobie za darmo. Na jedno konto jeden taki kod. I nie przedłużysz nim ps+.

A co do gg, to kiedyś się dało. Lecz już chwile temu Sony zablokowało możliwość instalacji linuxa na ps3.

Jak nie aktualizowałeś konsoli od co najmniej 3 lat to spokojnie wgrasz gadu gadu : )

Opublikowano

No można, a jak nie odznaczysz to po skończonym Ci żre kasę. Masz aplikację na fb na 1 darmowy klucz :) Więc nie musisz kupować jc.

Opublikowano

Nie musisz podawać prawdziwej karty a potem wystarczy że wejdziesz w ustawienia konta i wyłączysz automatyczne przedłużanie (z nieistniejącej karty) więc teoretycznie nie ma sensu.

/szybszy, przepraszam

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

UP@

Nie szkodzi. Mam ostatnie pytanie która gra lepsza wg was Far Cry 3 czy Killzone 3?

Oczywiście, że Far Cry 3 :D BIje Killzone we wszystkim. Grafiką, grywalnością, klimatem.

Far Cy 3 to jedna z najlepszych gier jakie wyszły do tej pory, a Killzone 3 to taki 8/10, jest pełno podobnych tytułó :D

Opublikowano

Far Cry 3, aczkolwiek to zależy od upodobań gdyż do Killzone masz sharpshootery które też nie są nazbyt drogą imprezą (Move).

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...