Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Używane części

hawkeye1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy możemy używać jednej części w dwóch samochodach ?? tz : wygrywam jakąś część w kartach powiedzmy silnik ultra używam go jakiś czas kupuje sobie lepszy samochód i czy ze starego da się jakoś zdjąć ten silnik zeby go zamontować w nowym samochodzie ?? czy trzeba znów się męczyć i szukać lepszych części ? .

Chodzi mi o przekładanie części z jednego samochodu do drugiego czy jest coś takiego możliwe ??

Opublikowano

Nie da rady mieć tej samej części w dwóch wozach, jeśli masz kupioną tylko jedną. Każdy chciałby kupić dwie Pizze w cenie jednej :)

olgac.jpg

Opublikowano

Niestety nie można ale mam nadzieję, że tak zrobią lub przynajmniej aukcję :) auta+części wizualne jak i profesionalne :)

Opublikowano

Też ostatnio myślałem o tym, mogli by zrobić jakiś handel w tej grze bo tak to nuda że hej ;x

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...