Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gry nie działają.

Roventiuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

A więc tak, ostatnio padłem ofiarą wirusa Ukash'a (Polegający na nastraszeniu użytkownika, policją z powodu nielegalnego oprogramowania i proszący wpłacić grzywnę w wysokości 500 zł i takie tam bzdety)

Wyłączyłem tego wirusa w procesach i przeskanowałem komputer Malwarebytes i AVG 2013

Malwarebytes wykrył mi 23 wirusy w tym 4 Trojany, parę backdoorów i parę innych wirusów.

Pousuwałem to wszystko i od tego momentu przestały mi działać wszystkie gry na PC typu FIFA13

i inny singleplayer, dziwne jest to iż gry typu Metin2 czy też Minecraft działa normalnie.

Mam zainstalowanego Adobe Flash Player i Jave, lecz to i tak nie pomogło, wiecie może co mogło

się stać? Mam zamiar zrobić formata, lecz najpierw postanowiłem poradzić się tutaj. Myślę że trojany powyżerały mi parę plików systemowych ale nie jestem pewien.

Za pomoc daje "Like"

~Pozdrawiam.

Opublikowano

Włóż płytę z systemem i podczas uruchamiania systemu wybierz opcję "Napraw" lub coś w ten deseń.

Najlepiej gdybyś zrobił format, bo mogłeś usunąć systemowe pliki i nie dowiemy się, które.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...