Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bot.

Xivern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiegos hacka do mw3 steam windows XP 32 bit. Najbardziej mnie interesuje god hack zeby byc niesmiertelnym lecz nwm czy to wypali bo slaby net i prawie nigdy nie jestem hostem ;/ dobre by byly takze speedhacki i wallhack prosze o kilka linkow i skany oraz jakies instrukcje obslugi do nich. Dzieki i sry za nowy temat ale jakos nie moglem znalesc niczego dla XP w dzialach. sh/wh/aim/god najlepsze :) lub jakies latanie typu wlatywanie na dachy czy cus ;] DZIEKI. Najlepsze nagrodze lajkami

Typ mojego NAT: otwarty

Opublikowano

http://www.mpcforum....dream-hack-15v/ powinno zadziałać , spróbuj

W tej chwili mam win 7 64 bit. Ogolnie powinno dziala ale 2 ale. jak zminimalizowac gre tak jak gosc z filmiku? tzn taka niby praca w tle. po 2 gdy wlaczam clienta wchdoze do lobby i klikam active host to nagle jest "laczenie z uslugami online..." czekam czekam i wkoncu wywala mnie i jest cos w style "musisz byc online zeby grac" czy cos takiego... a widze ze mam online steama. lol Pomocy

Opublikowano

alt+tab , albo tryb okienkowy bez framug i klikasz okno

Bez hack'a też masz taki problem?

ok tryb okienkowy ogarnalem ale problem z tymi uslugami online nadal wystepuje, tylko przy bocie. robie wszystko jak na filmiku. i dziej sie to zaraz po aktywowaniu hosta czyli po wcisnieciu na active

edit@ ok ten problem rozwiazany alle jest inny. moge na bocie grac tylko na deathmatchum(ffa) tzn tylko tam jestem hostem. na innych trybach jest wieczne "oczekiwanie na polaczenie z gra" / "oczekiwanie na pozostalych graczy" chyba czy jakos tak, ktoras z tych opcji nie pamietam juz lub "wyszukiwanie najlepszego hosta"

Pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...