Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2Bob - funcja FARMING

anonim867

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z fukcją FARMING, mam wszystko dobrze ustawnie ale często mnie kicka , o wiele częściej niż podczas używania expbota, myślałem , że to z powodu prędkości jaką miałem ustawiąną na chodzenie (700) zmniejszyłem do 400 i dalej tak samo.

Same kicki nie były by takie złe bo program niby się zaloguje ponownie i jazda...

Ale właśnie co jakichś czas po kicku nie może się zalogować na konto, tylo ja ręcznie muszę wyłączyć danego bota i znowu włączyć(co w przypadku nocnego botowania nie ma miejsca)

Problem jest dosyć poważny i dziwny bo niby jest dobra funkcja która niestety działa poprawnie tylko kiedy jestem na kompie żeby wszelkie błędy anulować i na nowo włączyć program.

Miałem ustawionego bota na noc na jakieś 10bu na poko staciach więc bardzo szybko musiał przestać działać, dodam ,że tak jest już 2 dzień.

Dlatego mam pytanie czy ktoś kto ma teraz ten program i używa tej funkcji też ma takie problemy?

Dodam, że :

Expbot też kicla ale zdecydowanie rzadziej i nie ma problemów potem z zalogowanie się ponownie.

Opublikowano

Robiłem, teraz sprawdziłem i miałem zaznaczoną opcję "external force" z glowy pisze więc może troche się machnołem.

Z tego co się orientuję to była tam *(gwiazkda)) czyli nie jest to w pelni fukncjonalne (tak mi się wydaje) więc może to było przyczyną.

Sprawdzę bez tego ale to dopiero po nowym roku , niech grają ci "NO life" ;p

Opublikowano

Robiłem, teraz sprawdziłem i miałem zaznaczoną opcję "external force" z glowy pisze więc może troche się machnołem.

Z tego co się orientuję to była tam *(gwiazkda)) czyli nie jest to w pelni fukncjonalne (tak mi się wydaje) więc może to było przyczyną.

Sprawdzę bez tego ale to dopiero po nowym roku , niech grają ci "NO life" ;p

Metin zaktualizowany?

Z tego co wiem to jak nie zaktualizujesz mt2 i jedziesz np. za modzie to są zajebiste kicki !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...