Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob a EasyMetin

anonim867

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Skoro przyszedł czas, że najlepszy jak dotąd bot stał się płatny(m2bob) należy się zastanowić , który z obecnych płatnych programów jest lepszy.

Jako, że nigdy nie miałem easymetina proszę tych, którzy mieli oba boty o porównanie i określenie:

1.Który bot jest Lepszy

2.Uzasadnienie

3. Czy w easyMetin jest funkcja "FARMING" czyli żeby szukał metinów i je ubijał.

4. Jak wygląda expbot w easymetin ... Słyszałem, że wszystko sam robi od początku - tzn. odpalasz metka na 1 lev a on sam expi kupuje bron ulepsza i dalej expi do 40 chyba... czy to prawda?:D

5. Czy w easymetin jest fishbot?

6. Ile klientów/ postaci można naraz uruchomić/expić w easymetin( wiem ze w m2bob jest ograniczenie do 6)

7.Jak wygląda sprawa banowania, czy easymetin jest bardziej wykrywalny od m2boba?

8.Czy easymetin ma zabezpieczenia typu antyBan jak m2bob gdzie jak napotka Gma to go wyłącza?

9. Czy często kicka w easymetin( w stosunku do kicków w m2bob)

Proszę aby informacje się nie dublowały, tzn. "Uzasadnieniu" proszę starać się pominąć odpowiedzi na kolejne pytania.

Osoby które grali tylko na easymetin mogą się o nim wypowiedzieć.

Osoby które grały tylko na m2bob proszę o nie wypowiadanie się(ponieważ wiem jak ten bot działa) chyba, że słyszały coś na temat działania i mają jakieś pojęcie o easymetin.

Proszę również o jak najwięcej informacji na temat porównania tych 2 botów ponieważ zastanawiam się nad zakupem (ale tylko 1)

Wszelkie infomacje które nie pasują do powyższych pytań proszę również o zamieszczenie w tym temacie.

W nagrodę oprócz standardowego lika , dam 1-3 osobom w zależności od zainteresowania i zaangażowania w opsianie programów dam po 30 tyś. pkt. na stronie chomikuj.pl

Można też pisać na PW jak ktoś nie chce upubliczniać jakiejś informacji :)

Pozdrawiam i czekam na wasze opisy.

Opublikowano

1.Easymetin

2.Lepiej się spisuje

3.Tak

4.Tak

5.Jest

6.Chyba do 5,ale nie jestem pewny

7.Jedno to samo

8.Tak

9.Bardzo rzadko.Jak EM był darmowy to pamiętam zawsze zostawiałem na całą noc i ani razu nie wywaliło

805491408806070489277.png

Opublikowano

Czasy jak byl darmowy em2 to byl wypas nie wywalalo w ogole expil normalnie nie bylo widac ze to bot po odpowiednich ustawieniach pamietam ze w ogole nie wywalalo wtedy jescze nie bylo takich opcji np. jesli gm jest blisko wylacz bota

Sam nie dawno chcialem zobaczyc tego em2 jak jescze nie wiedzialem o m2bobie i co zawiodlem sie na maxa zainstalowalem kupilem na 24h wpisalem klucz a tu bot nie dziala wywalalo jakies bledy reinstalowalem wszystko i nic pisalem do goscia z grambit gdzie zakupilem klucz a on do mnie ze musze czekac na update... i kasa przepadla

m2bob jak dla mnie genialny tylko ze dla mnie jest za drogi :)

2401477507.png\
Opublikowano

Pamietam EM2 calymi nocami expil... :>

Jednak po wyjsciu M2Boba o on jes gora.

Do niego bardziej oplaca sie kupic premium.

11456947725785518698.jpg

By: Fringe

Opublikowano

Bob 40 zł a EM2 jest tańszy, lecz BOB jest wydajniejszy i tu robią się schodki.

Opublikowano

Niech ktoś się wypowie kto używa teraz EM2 bo wcześniej miał mniej funkcji niż bob a więc może teraz jest udoskonalony

2401477507.png\
Opublikowano

@up Też mi sie tak wydaje. Pamiętam jak zrobili go płatnego i potem jeszcze było kilka update. Ale projekt został juz chyba zamknięty. Zdziwiło mnie to ze tyle ludzi o nim teraz pisze ze działa i wgl.

Opublikowano

Ja mialem EM2 jak byl darmowy ,jak na godziny to go olalem.

Korzystalem z boba i mialem premium wiec polecam.

11456947725785518698.jpg

By: Fringe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...