Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plik "GAME" po stronie servera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem a w zasadzie braki wiedzy chodzi o plik "game" z czego wiem ustawia sie w miedzy innymi max lvl, max staty oraz wymagane doswiadczenie do lvl up.Wlasciwi interesuje mnie wymagane doswiadcenie bo chcial bym je zwiekszyc.

Tak wiec szukalem szukalem i znalazlem jakis edytor i tutorial w nieznanym mi jezyku i niestety nie dzialal wywalalo jakies bledy.

Wiec tak czy mogl by mnie ktos nakierwoac na cos czym moge bardziej "spenetrowac" plik game oraz wyjasnic mniejwiecej jego znaczenie.

Pozdrawiam.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem przekaz ale czy to coś w stylu :

Drogie oprogramowanie wspomagające reverse engineering, sprzedawane do tej pory jedynie wyselekcjonowanym

klientom zostało opublikowane w internecie. Licencja wskazuje, że to wersja będąca własnością firmy ESET.

Opublikowana paczka zawiera:

IDA Pro Advanced v6.1 (Windows)

HexRays x86 Decompiler v1.5 (najnowsza wersja z kwietnia 2011)

HexRays Decompiler v1.5 SDK

Jeśli tak czy normalny śmiertelnik sobie z tym poradzi ? ewentualnie pozstaje kwestia do czego jeszcze sluzy "game" i co sie stanie jesli wrzuce tam jakis inny gotowy.

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...