Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot Na Sztabki.

gajn666399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio gralem na privie Divine. i widzialem jakiegosz shamana biegal na wilkach 70.

wiedzialem ze to bot bo stal na gurce uzywal mobber'a i bil potworki i biegl nizej znowu mobber i bijl i tak caly czas. zabijlem go z 30 razy i dalej wstawal i to powtarzal.

na divine sztabki lutaja z kazdego potwora na kazdym lvl'u wiec to bot.

sprawdzalem kazda opcje w modzie i tylko znalazlem na komendzie "/help" kilka zeczy ale nic niebylo zeby bieglo z miejsca na miejsce.

ma ktosz cos co by bieglo z miejsca na miejsce zebym mogl tak samo sztabki zbierac?

(nie dawac mi komentarzy "kup slownik" bo nie kupie, i mieszkam w angli dlatego tak pisze ^^)

Opublikowano

Chodzi ci o to żeby postać biegała po mapie i zabijała sama moby? Polecam Kamer mod i komendę start_bot :D

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Mi chodzi zeby bieglo w konkretne miejsce i uzywalo mobbera i bija w miejscu potworki (mam wlasnie tego moda z metin2mod.tk

Jest cos bo typek na divine takie cos mial.

Opublikowano

Ustaw mobber hacka i zblokuj spacje ;-) Na psach np.

Opublikowano

ale mi chodzi zby bieglo w konkretne miejsce, bo w lochach pajakow V1 sa z 4 miejsca gdzie ich jest zapchane i chce zeby bieglo z 1 do 2 i do 3 i do 4 i spowrotem i tak caly czas, a niechce zbloczyc spacij bo chce gracz na klienice i expic 2 kontem ;]

Opublikowano

Możesz edytować item_proto tylko dla sztabek. Na kliencie czy gdziekolwiek wrzucisz, bedziesz widział tylko sztabki nic więcej. Do tego autopickup z kamera, /mobber i masz piękny zarobek.

Niestety nie wiem, jak Ci pomóc z trasą : >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...