Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info EVENT exp !

niewiadomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Troopers,

Are you enjoying graceful Christmas holiday now? I hope you are. So, we are ready to do our new Christmas event for this week and the last day of December. Be sure to check what we gonna do.

1. During the weekend, we are going to do 100% EXP event. Get some EXP and leveling your rank to the General!!!

2 .1 or 2 hours "CRAZY EXP" event will be held on the last day of December. I don't know the time but it might be commenced around 2pm ~ 4pm (CET). Thus, please login our game and frequently check out our facebook.

3. Lastly, now I'm considering "ONE-A-DAY SALES EVENT" on the last day of December. If I did, I will open couple of your 'MOST FAVORITE' weapons on the Webshop. Please visit our webshop 31st of December and don't miss this last bus to be a great warrior.

Thank you and be ready to deploy.

[GM] NXJayssi or [GM] NXJaysanta ? xD

Czyli w skrócie ... 1. Już była w mieniony weekend ;)

2. Na 1 lub 2 godziny odbedzie sie SZALONY EXP EVENT (czyli zapewne na 1000%) od godziny 14 do godziny 16 ;)

3. WYPRZEDAŻ na stroce internetowej ;)

Mam nadzieje ze dobrze przetłumaczyłem / wytłumaczyłem ;)

Miłej zabawy ;)))

#edit przepraszam ... EVENT JEST DZIS ZACZYNA SIE ZA 20 MIN (teraz jest 13;10 )

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Fajnie, dzięku bardzo za info.

Trzeba wejść w WR :D

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Dostałem 2000 exp za marien polecam :D

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Event wystartował o 13:30 i będzie do 14:30. 1000%

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Troche krotko mogli dac na 2 h. Moze na sylwestra cos dozuca xD Ale zawsze cos,u mnie juz warbot klepie lvl. A za czasow gf byl taki szal exp ? bo cos sobie nie przypominam.

BUM

Opublikowano

No na razie promocji w itemshopie(na stronce) nie ma -,- ALE ZA TO PIERWSZE CO ZAUWAŻYŁEM to np kupiony przeze mnie niedawno rainbow packed za 7000NX jest teraz za 8000NX także robią jak w prawdziwym życiu, najpierw podwyższają żeby potem niby wielce obniżyć ;>

Opublikowano

Up z toba sie zgodze. Ale chyba tematy sie sie pojebaly xD . A co do expa ludzie korzystajcie za 10 min koniec a wy na forum !!

Trolololo

Ale w is ceny jeszcze urosly . Moze na 24;00 cos innego dadza w normalnej cenie xD

BUM

Opublikowano

Dostałem 2000 exp za marien polecam :D

Nie masz się czym chwalić.

Ja za 1 FFA 10 kills dostawałem 3600 ^^

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

10% ? :|

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

E tam, gadacie, że taki event na 1h to mało. Z klanem graliśmy FFA w 16stu. W tą godzinę przy szybkim tempie wbiliśmy po 80 do 100k expa. To mało? Dla mnie nie, 45% lvla wpadło. Ale z tym 10% nie zaszaleli, niby coś jest ale różnica minimalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...