Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczęśliwego Nowego Roku 2013

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po raz kolejny mam przyjemność złożyć Wam serdeczne zyczenia noworoczne. Mam nadzieję, że nowy rok będzie lepszy od poprzedniego dla Was i dla całego mpcforum.pl. Obecnie mpcforum.pl jest na ogromnej fali wzrostowej - mam nadzieję że utrzymamy trend i w 2013 roku przełamiemy barierę 1 miliona zarejestrowanych użytkowników. Mam nadzieję również, że rok 2013 dla mpcforum.pl będzie rokiem zwiększenia wsparcia dla nowych użytkowników, poprawy jakości odpowiedzi i treści na forum.

W roku 2012 mieliśmy przyjemność powidać w naszych szeregach administracyjnychwielu nowych ludzi, bez których mpc nie wyglądałoby na pewno tak jak obecnie wygląda. Między innymi m@niek, kierzek, antix, marselo, gamus, aceboy, wredna .

Wsparcie jako jedni z pierwszych sprzeciw wobec ACTA, dołączaliśmy się do akcji charytatywnych takich jak WOŚP.

Rok 2012 to także rok konkursów - nigdy na mpc nie organizowaliśmy takiej ilości zabaw i eventów ... ilość goldmemberów, blue memberów i black memberów na forum jest tego potwierdzeniem. Oprócz tego organizowaliśmy konkursy na moderatora miesiąca, wybieraliśmy mentorów, coachowaliśmy moderatorów, rozwijaliśmy dalej mmt, mct i wiele wiele innych.

Dużo by pisać. Dzięki że jesteście z nami i że zawsze nas wspieracie w dalszym rozwoju! Szampańskiej zabawy!

Admini

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawzajem, najlepsze było to jak się najebałeś i chciałeś mpc zamknąć

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Wzajemnie.

64931698447324846581.png

Jestem .Aser♛ - Jeśli masz coś do mnie Pisz PW.

Wiem mam wielu wrogów i mam wielu przyjaciół.

Jestem WOJOWNIKIEM !.

Opublikowano

Dzięki i wzajemnie. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Yo kokosz Adzik na lini, mówię ci tu najlepszego nowego roku i tego forum rozwoju.

A teraz plakietka za ten wybitny rap xD

Opublikowano

Dzięki nawzajem, Oby 2013 miał jeszcze więcej konkursów bo chce chempiona i golda :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Hehe, 2012 rok to rok dość ciekawy ;). Począwszy od ACTA, a kończywszy na końcu świata :D.

Tak czy inaczej, fajnie było spędzić ten czas na forum i oby dalej się rozwijało ;).

Miłej zabawy życzę na sylwka oraz nie zapomnijcie o życzeniach noworocznych ;).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...