Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WorldEdit na single?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś World Edit na single? Jak tak to proszę podać link do download i powiedzieć jakie ma opcje :D I czy potrzeba jakiegoś moda, żeby zainstalować ten mod :D. Daję like :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@UP

To nie jest worldedit;d

na single nie zagrasz, mozesz sciagnac hamachi i nie zakladajac sieci odpalic serwer z pluginem "worldedit"

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Gość piotrex43
Opublikowano

@up -.- A ściągałeś kiedykolwiek ? W single commands jest world edit . Myśl człowieku . Co do tematu @up x2 podał dobrą odpowiedź . Ja jedynie polecam mod i grzecznie zbijam z tropu @up x1

- Edit @up szybiej :P

Opublikowano

nie działa :(

Sam mod tak, ale WorldEdit już nie :(

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Musisz dodać WorldEdit.jar do .minecraft/bin NIE do minecraft.jar !

WorldEdit.jar przychodzi razem z pluginem Single Player Commands

Opublikowano

Zainstalowałem inne pluginy :( Działają WorldEdit nie działa :(

Opublikowano

wpisz help i tam masz komende //hpostion1 to jest jak zaznaczasz prawym i lewym //hpostion2 czy jakos tak :)

wpisz /help i tam bd mial te 2 rogi tą komendą i np //set powodzenia najlepiej pobierz Bukkita i postaw serwer ;p

Licze na Like

TheFearsMc

88a8e10ce9025fa544fe24d4f05f68a510391.png

Jesli Ci Pomogłem Daj LiKe:)

Opublikowano

Zrób tak jak pisałem tu !

Musisz dodać WorldEdit.jar do .minecraft/bin NIE do minecraft.jar !

WorldEdit.jar przychodzi razem z pluginem Single Player Commands

Opublikowano

Zrobiłem tak :( Dalej nic :(

Opublikowano

Włączyłem auto instal też nie pomógł :(

NIe widzę nigdzie folderu craftscropts :(

Opublikowano

Zrób Force Update i zrób wszystko od nowa.

Tu masz po angielsku dokładnie:

1. Go to the ".minecraft/bin" directory and backup minecraft.jar

2. Using 7zip or equally capable archive viewer open minecraft.jar

3. Delete the META-INF folder (if on a MAC *only* delete the Mojang_c files)

4. Copy the "com" directory contained within the mod to minecraft.jar, replacing the existing one.

5. Close minecraft.jar

6. Copy ALL the ".jar" files contained within the mod to the ".minecraft/bin" directory (the same directory as minecraft.jar). This means copy WorldEdit.jar into ".minecraft/bin" NOT into Minecraft.jar

Jeśli dalej nie zadziała to coś źle robisz.

Instrukcja po mojemu:

1. Otwierasz .minecraft/bin

2. Otwierasz minecraft.jar za pomocą WinRar czy jakiego programu tam masz.

3. Usuwasz META-INF

4. Wypakowujesz folder com do minecraft.jar i zastępujesz z obecnym

5. Zamykasz minecraft.jar

6. Wypakowujesz WorldEdit.jar do .minecraft/bin tam gdzie jest minecraft.jar, ALE NIE DO minecraft.jar tylko do tego folder gdzie jest minecraft.jar !

Opublikowano

Działa :) Nie wiem czemu nie wczytuje mapy :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...