Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devilmt2

Kujonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż Devilmt2 , jeden z najlepszych privów pod hamachi nie działa. Wcześniej GA(Thomas'a) rozłączało i serw był off , teraz o ile się nie myle serw jest off już około 2 dni. Wiem że powstał inny temat już , wszyscy zaczęli się kłócić , i nikt się niczego nie dowiedział. Tak więc poproszę o info od kogoś kompetentnego , czyli m.in m0psika bo jest tam ów GM.

Do Moda/Kid Moda

Proszę o usuwanie postow niezgodnych z tematem czyli spamu , ponieważ chcę się dowiedzieć sytuacji o serwerze.

Z góry thx za info .

EDIT@ Widzę ze tamten temat został oczyszczony ze spamu , ale jeżeli mod może nie zamykać to niech nie zamyka mojego .

Nie będzie niczego.

Opublikowano

zajrzyj nizej i zobacz ze taki sam temat, nie dziala pewnie i juz, jak jutro nie zadziala pewnie off

[V]10

[V]50

[V]100

[V]150

[V]200

[X]400 postów

[X]1000 postów

[X]2000 postów

Opublikowano

Moim zdaniem komp gdzie był serv nie wytrzymał albo coś.

Dlaczego?

dlatego że było mnóstwo sieci.

Jak będę coś wiedział co z servem zaraz napiszę.

pozdrawiam m0psik

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Tak mogę dać

<!--c1--><div class='codetop'>KOD</div><div class='codemain'><!--ec1-->http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=75639&hl=Devilmt2<!--c2--></div><!--ec2-->

Na ostatniej stronie m0psik napisał , może to nie wyjaśnienie ale mi starczy.

Sry za refresh po 5-ciu dniach , ale problem znowu się zdarza , praktycznie serw on od tamtego przypadku byl 1 dzien . Jeżeli jest taka mozliwosc , to prosze o dalsze pisanie w tym temacie o ów serwie.

Nie będzie niczego.

• Dodaj nową pozycję...