Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] w sprawie wlasnego dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do Was takie pytanie czy nie majac za bardzo pojecia o stawianiu serwa (dedyka) moge o czyms takim myslec??tzn mam w planie postawienie jakiegos dedyka lecz przed tym znalezienie kogos kto sie na tym zna i by mi w tym pomógl(oczywiscie za zł)na wydanie dedyka mial bym ok 2.5tys zl poradzcie mi czy warto sie tym zajac.Pozdrawiam i prosze o przerzucenie mojego tematu bo pewno jest na niewlasciwym miejscu:P

Opublikowano

HMM jak ktoś by ci pomagał to byś mógł robić :) ale jak by on wyjechał i byłby ddos to nie dałbyś rady

Opublikowano

Możesz poszukać/napisać żeby ktoś ci pomógł:

http://www.mpcforum.pl/topic/686213-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz-tu/

Reszte se ustalicie na GG czy na PW

vns0.png

Opublikowano

Szczerze? czemu nie taki rangos z mexili co nic nie umial kiedys i mu wszystko dodawali w tym ja na posadzie [GA] postawil to czemu ty nie mozesz? ale jak chcesz dedyka stawiac i masz tyle kasy to pierw pliki wyedytuj na hamachi bo wiekszosc osob robi tak kupuja dedyka nie maja plikow serwerowych i albo pisza zebym im pomogl albo maja ale jakies lipne a kasa z dedyka nie leci i tracisz dni na edycje

dlatego lepiej pierw wyedytowac pliki serwerowe na hamachi i wtedy kupic dedyka

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...