Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Moge dokupic ram ?

dzk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat składałęm tu już post . Ale mało wytłumaczyliśmy tak więc postawiłem na ram.

Mam 2,70 GHz 2 rdzenia .

2,87 Ram .

Nvidia GeForce 7050 PV / nVidia nForce 630 a

Czy jeżeli kupiłbym RAM to combat arms naprawde by zaczął lepiej działać i ile pieniędzy bym musiał wydac

c20fue.jpg

Opublikowano

nie, masz bana w CA i nie możesz kupić ram.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Chodzi mi o to czy cos by to dało źle sforumowałem opis tematu ;. . Boshe ;. Bo pytałem się kolegi i jego ojciec mówił że procesor by mi nie wystarczył

c20fue.jpg

Opublikowano

a mi chodzi o to że masz dział poświęcony komputerom. tutaj są rozmowy o CA, a nie o podzespołach.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...