Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Itanos

kopus123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PoweRade™
Opublikowano

To już zależy od administracji czy zamkną serwer na dobre, czy nie. Radzę obserwomac forum, lub prezentację. Ale jak raczej strona off to nie włącza już.

Opublikowano

Pewnie za pare dni dodadza ich pliki serwerowe na mpc albo na gg beda pisac ze sprzedadza za kase moze sie pozbieraja po wlamce ale watpie

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Wie ktoś wkońcu co będzie z tym Itanosem ? czy ktoś to przejmie ? bo server naprawde świetny !!! Proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące przywrócenia servera .

Opublikowano
Wie ktoś wkońcu co będzie z tym Itanosem ? czy ktoś to przejmie ? bo server naprawde świetny !!! Proszę o jakiekolwiek informacje dotyczące przywrócenia servera .

Error: Nie mozna wybrac bazy danych Unknown database 'site'

Olali sobie, możesz szukać new serwera.

Opublikowano

To już 2 serwer "twórcy" który padł ... szkoda

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Opublikowano

to nie był włam tylko sam byłem swiadkiem jak jeden z gm sie zbuntował bo drugi sobie itanosa olewał i pierw rozdawał kazdemu 200 lvl i robił eventy a na koncu stwierdził ze zamyka tą spelune wiec nie gadajcie ze włam tylko trzymajmy sie faktow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...