Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz czy Diana?

Krwawyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie który champion będzie najłatwiejszy do ogarnięcia?

Zależy mi na dużym dmg i niezłych kontrach.

Opublikowano

fizz kontruje np. wszelkiego rodzaje heala (vlad, soraka :D)

obydwa champy mają olbrzymi dmg ale polecam fizza bo można spokojnie grać na rankedach bo nie jest banowany, i ma perma ignite

Opublikowano

Nie kupuj diany. Po ostatnim nerfie niby malym jest bardzo slaba. Glownie chodzi o zasieg ulta. Wczesniej uzywales q i potem x2razy ulti. Teraz uzywasz q i musisz dosc blisko podejsc zeby cos zrobic. Tak samo jej kulki z w. Musisz maksymalnie podejsc do przeciwnika zeby kulka trafila przeciwnika. A fizz to meeeega postac. Swietny dmg i swietna mobilnosc czyni go swietna postacia. Jedyna jego wada jest to ze jest melee, ale sa sie przezyc.

Pozdro

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Lepsza będzie Diana

+ Dobry harras

+ Tarcza

+ Jeżeli użyjemy na kimś "Q" i potem ulti to ulti nie ma CD.

+ Całkiem dobre cc

+ System escape

Opublikowano

Diana ma większy burst, lepsze cc, chodź Fizz ma 2 slowy, untargetable, ogrmny burst, dobry w każdej fazie gry, minus że melee, ale diana też.

Z obu wybrałbym jednak Fizza, pewniejszy pick, diana dostaje buffa, ale Fizz i tak kontruje mase midderów, i dmg ma ogromny, a na tym ci zależy :)

@Down

Ult + E

Opublikowano

Nie radzę Diany , ostatnio była nerfiona i dupna jest przez ten zmniejszony zasięg ulti . Polecam fizza :) Kontruje wiele champów na midzie m.in. wkurwiającą w tf katarinę :D

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Nie radzę Diany , ostatnio była nerfiona i dupna jest przez ten zmniejszony zasięg ulti . Polecam fizza :) Kontruje wiele champów na midzie m.in. wkurwiającą w tf katarinę :D

Dokładnie, do tego ten jego wskok na jego widły rulez, ostantio tak darkowi ulta zepsułem bo mnie pieprznął a ja low hp, jeszcze go zaje*ałem :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Diana :

Niski koszt skilli ( szczególnie ważne q )

Lekka tarcza

Przyciągnięcie

Doskok

Dobre CC i harras

olgac.jpg

Opublikowano

Jednak polecam Fizza , bo Diana co chwile nerfy dostaje w przerwach między małymi (i to bardzo) buffkami) .

+ Doskok

+ Ignite z W

+ 2 Slowy

+ Nie do namierzenia z E

+ Świetny burst

+ Mobilny

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Nie kupuj diany. Po ostatnim nerfie niby malym jest bardzo slaba. Glownie chodzi o zasieg ulta. Wczesniej uzywales q i potem x2razy ulti. Teraz uzywasz q i musisz dosc blisko podejsc zeby cos zrobic. Tak samo jej kulki z w. Musisz maksymalnie podejsc do przeciwnika zeby kulka trafila przeciwnika. A fizz to meeeega postac. Swietny dmg i swietna mobilnosc czyni go swietna postacia. Jedyna jego wada jest to ze jest melee, ale sa sie przezyc.

Pozdro

Hahah xD Diana ostro kosi po tym nerfie. ;)

Kupuj Dianę

+ shield

+ slow

+ mobilna

+ bardzo mocna

+ w 1v1 nie do pokonania po 6 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...