Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3 pytania do Caitlyn

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Jak dzis sobie radzi na rankedach mam 1400elo czy na disiejsza mete daje rade?

2Czy znacie jakiegos streamera ktory czesto gra caitlyn

3Pierw budowac IE czy BT

Opublikowano

IE podstawa do dmg ;d

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

1. Caitlyn jest bardzo zrównoważonym adc w dzisiejszej mecie...wszystko zalezy od umiejętności. Polecam nia, ponieważ jej range daje jej przewagę na linii i moze szerzyć mordor w dobrych rekach.

2. Oficjalnie Doublelift jest uważany za najlepszego gracza Caitlyn (podobno czyni nią cuda)

3. Ja buduje BT, ponieważ zwiększa nam to bursta z q i r(przydaje sie w tf), co według mnie jest bardziej potrzebne niz ten kryt.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Ale z IE chyba bede robil wiekszy dmg w tf za to BT lepsze w 1v1 sam nie wiem ;/ niby nie mam sie bic 1 na 1 ale czasem nie ma wyjscia

Opublikowano

Ale z IE chyba bede robil wiekszy dmg w tf za to BT lepsze w 1v1 sam nie wiem ;/ niby nie mam sie bic 1 na 1 ale czasem nie ma wyjscia

Bt lepsze, dłużej wytrzymujesz teamfight.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

IE składasz jeśli dominujesz linie aby jeszcze bardziej wygrywać a BT jeśli przegrywasz żeby wyrównać szanse

Opublikowano

1Jak dzis sobie radzi na rankedach mam 1400elo czy na disiejsza mete daje rade?

2Czy znacie jakiegos streamera ktory czesto gra caitlyn

3Pierw budowac IE czy BT

1. daje rade

2.Doublelift

3. Tak myśle że naprawie każdym adc na początku BT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...