Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT/Poradnik]Zwiększenie fps w grach

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dziś wam pokaże jak zwiekszyć fps w wybranej dowolnie przez was grze

Przedstawię to w punktach

1-Klikamy prawym na pasek zadań>Wybieramy Uruchom menadżer zadań>Wchodzimy w zakładke aplikacje

2-Kilkamy prawym na interesującą nas aplikacje/grę>Wybieramy przejdź do procesu

3-Gdy już mamy zaznaczenie na procesie interesującej nas gry klikamy prawym na nią i wybieramy priorytet aplikacji zmieniamy z normalnego na wysoki

Pytania sugestie poprawki pisać w odpowiedziach/pw/gg

THE END

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Twoje poradniki są co najmniej żałosne. Tylko to się nadaje na komentarz

@EDIT

Może podam powód - równie dobrze mogę zrobić temat jak zmienić rozdzielczość w grze

Opublikowano

Wyjdź z takimi poradnikami. Już ci pisałem co do tego twojego bezsensownego prefiksu, ten sposób ja ci podałem. I tak taki poradnik znajdziesz w każdym dziale dot. gier. Nie masz doświadczenia, więc proszę cię wyjdź stąd, nie pisz takich bezsensownych poradników.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik żałosny, często to pogarsza gry, bo system poświęca większość czasu procesora na gry, przez co zaniedbuje system i przykładowo fpsy mogą byś spoko ale gra może byc nie grywalna z powodu lagów na myszce i klawiaturze ;x

Opublikowano

Wystarczy chyba zmienić ustawienia graficzne na minimalne, po co ma grać ktoś kto wk**ia nas tym że laguje .. Komputer lepszy niech sobie sprawi, albo internet to wtedy z fpsami nie bedzie miał problemu

Opublikowano

no comment...

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mi sie podoba nie wiedziałem dzięki +

+ up wystarczy jak 1 osoba skomentuje negatywnie a nie 10 .... dzieci naprawde

jak tam komentujecie to zróbcie lepsze poradniki

9pu8p2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...