Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co da się grać przez internet na telefonie bez androida?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mój telefon nie posiada androida i zauważyłem, że żadna strona typu Plemiona nie działa ( chociaż nie sprawdzałem ich za wiele ). Macie pomysł co zrobić aby owe strony działały? Lub po prostu powiedzcie, że się nie da i koniec tematu. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

da się w każdą grę przez www, trzeba mieć tylko odpowiedni telefon, soft ( system operacyjny ) i przeglądarkę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro nie masz większości z tych rzeczy to co sie burzysz? to telefon do SMS ów nawet sama nazwa wskazuje do czego został stworzony

telefon nie spełnia tych wymagań co do otwarcia choć trochę skomplikowanej strony w przeglądarce , tym bardziej ze nie posiada żadnego systemu operacyjnego na którym zadziałała by przeglądarka jak nalezy

poza trybem tekstowym nie nadaje się praktycznie do żadnej strony z grami używającymi ajax, css a o flashu nie wspomnę nawet

a jaka gierka ruszy trzeba sprawdzić samemu np wolnifarmerzy.pl

przeglądarkowe gry nie nadają sie na telefon zwłaszcza jak się niema dużego pakietu internetowego , zżerają strasznie transfer

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...